Mabel Escaño

Acteur

Mabel Escaño is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

La Esclava blanca

1985 | Avonturenfilm

Spanje 1985. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. José Llamas, Mabel Escaño en Lina Romay.

In het oerwoud gijzelt een stel avonturiers een jonge vrouw die net getrouwd is. Een armzalige en grove film, die zonder twijfel onvertoonbaar is.

Sola ante el terror

1983 | Mysterie

Spanje 1983. Mysterie van Jesús Franco. Met o.a. Katia Bienert, Ann Stern, Karin Field, Lina Romay en Flavia Hervás.

Het leven van een jonge verlamde vrouw is gevuld met vreemde obsessies. Een produkt van Franco, waarin de regisseur onderwerpen van zijn voorafgaande films LOS OJOS DEL DOCTOR ORLOFF en AL OTRO LADO DEL ESPEJO combineert.

La Mansión de los muertos vivientes

1982 | Erotiek, Horror

Spanje 1982. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Lina Romay, Antonio Mayans, Eva León, Mabel Escaño en Carmen Carrión.

Vier vrouwen komen in een verlaten hotel op het platteland.Seks en horror in een film zonder betekenis, typerend voor het verval van de ooit zo boeiende Franco.

Eugenie

1980 |

Duitsland/Spanje 1980. Jesús Franco. Met o.a. Antonio Mayans, Katja Bienert, Mabel Escaño, Lina Romay en Robert Forster.

Een losbandige zuster (Escano) en haar steenrijke stiefbroer Foster raken gefascineerd door het naakte lichaam van het zestien-jarige, vroegrijpe, maar na[KA3]ieve meisje Lolita (Bienert) dat ze willen verleiden. Daartoe haalt ze haar vader over om haar bij hen te laten komen; met drugs maken ze haar lam en verkrachten haar. In hun huis bevinden zich vreemde figuren zoals het meisje Coster en de blinde gitaarspeler Costa. Daarna wil de waanzinnige Foster haar vermoorden, maar Bienert ontkomt ternauwernood. Een vreemde, weinig opvallende erotisch- sadistische fantasie, die niet lijkt op de vroegere EUGENIE van Franco, maar op zijn DE SADE 70.

Las Locuras de Jane

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Joaquín Coll Espona. Met o.a. Blanca Estrada, Ramiro Oliveros, María Salerno, Antonio Mayans en Mabel Escaño.

De jonge Jane aarzelt onbewust tussen twee mannen. Een bescheiden komedie die derhalve onopgemerkt bleef.

Terapia al desnudo

1976 | Erotiek

Spanje 1976. Erotiek van Pedro Lazaga. Met o.a. José María Iñigo, Carmen Sevilla, Emilio Gutiérrez Caba, María Kosty en Mabel Escaño.

Een man is in staat om mensen te hypnotiseren en gebruikt die gave voor erotische doeleinden. Een grof tot schaamteloos knoeiwerk.

La Promesa

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Ángel del Pozo. Met o.a. Carmen Sevilla, Manolo Otero, Juan Luis Galiardo, Antonio Ferrandis en Mabel Escaño.

Een behoorlijk rijpe prostituée op het platteland roept allerhande hartstochten op. Een vervelende en afgezaagde film.

El Libro del buen amor

1974 | Erotiek, Komedie

Spanje 1974. Erotiek van Tomás Aznar. Met o.a. Patxi Andion, Blanca Estrada, Mónica Randall en Mabel Escaño.

De erotiek- en schelmenavonturen van een dichter in de middeleeuwen. Een schijnheilige en platte film, die desondanks een zeker kassucces werd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mabel Escaño op televisie komt.

Reageer