Bob Askloff

Acteur

Bob Askloff is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Le microcrocus petroleum

1991 | Misdaad

Frankrijk 1991. Misdaad van Claude Barma. Met o.a. Pierre Michael, Mireille Audibert, Sady Rebbot en Bob Askloff.

Onder deze onmogelijke titel gaat een zeer klassieke detectivefilm schuil. 's Nachts proberen onbekenden de fabriek van de firma Sotax, gevestigd in een van de Parijse voorsteden, in brand te steken. Als ze betrapt worden, vluchten ze per auto en komen om het leven bij een afschuwelijk ongeluk. Dit laatste lijkt vreemd en er wordt dan ook een onderzoek naar ingesteld. Eersteklas werk voor Barma, een oude rot in het vak, die honderden zo niet meer produkten als deze heeft gemaakt. Hij weet ten minste hoe hij de spanning erin moet houden.

La victime choisie

1991 | Misdaad

Frankrijk 1991. Misdaad van Claude Barma. Met o.a. Pierre Michael, Mireille Audibert, Michel Vitold, Eva Swan en Bob Askloff.

Een geavanceerd elektronisch bedrijf heeft een revolutionaire vrachtwagen voor bijzondere transporten ontworpen, die is beveiligd tegen brand en explosieven, en onbreekbaar is. Een kind van zes jaar kan raden, dat tal van lieden uit diverse, en elkaar niet allemaal even welgezinde kringen, dit technische wonder zeer graag eens van dichtbij zouden willen zien. Een weinig origineel thema, dat begint bij een kampvuur van vrijmetselaarszonen en eindigt bij het leven van de lezer en de toeschouwer zelf. Als de aanpak nu op z'n minst oigineel was, maar het scenario is in elk geval veel te algemeen!

Il ne manque que vous

1990 | Misdaad

Frankrijk 1990. Misdaad van Claude Barma. Met o.a. Bob Askloff, Myriam Boyer, Jacques Buron, Evelyne Dress en Raymond Jourdan.

Een ingenieur kent de geheimen van de lijnmotor. Concurrenten weten dit en zouden deze willen bemachtigen. Ze nemen een werkeloze komediespeler in dienst en laten hem door een plastisch chirurg operen zodat hij als twee druppels water op de ingenieur gaat lijken. Maar door de zeer intensieve training om zijn personage geloofwaardig te maken, gaat hij zich echt met de ingenieur identificeren, hetgeen hem en zijn bazen veel onheil brengt. Nogal onwaarschijnlijk, maar deze tv-maker is een oude rot in 't vak: hij verstaat zijn vak, beheerst de kunst om de soep te kruiden zoals het hoort en weet er de spanning in te houden.

Les Charnelles

1974 | Erotiek

Frankrijk 1974. Erotiek van Claude Mulot. Met o.a. Anne Lipert, Robert Lombard, Muriel Rivat, Barbara Sommers en Karin Meier.

De zoon van een schatrijke industrieel is impotent en ondervindt alleen aan voyeurisme enig seksueel genoegen. Deze eigenaardigheid voert tot een obsessie, waar anderen misbruik van maken. Gênant sekswerk; ook in technisch opzicht beneden alle peil. Meeste kopieën 74m of zelfs korter. Mulot regisseerde onder pseudoniem Frédéric Lansac.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bob Askloff op televisie komt.

Reageer