Hazel Scott

Acteur

Hazel Scott is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Une Balle dans le canon

1958 | Misdaad, Drama

Frankrijk 1958. Misdaad van Michel Deville en Charles Gérard. Met o.a. Pierre Vaneck, Roger Hanin, Mijanou Bardot, Paul Frankeur en Colette Duval.

Enkele paratroepers uit Indo-China laten zich bij hun demobilisatie overhalen tot geldsmokkel en gebruiken dat geld om een nachtclub op Pigalle te kopen. Het geringe succes van de club en het terugeisen van de buit door hun oude opdrachtgever noodzaken hen tot een inbraak waarbij een medeplichtige hen weer bedriegt. Dit onderwereld-drama onderscheidt zich alleen door een overmaat aan onwaarschijnlijke complicaties, maar is curieus als jeugdwerk van later beroemde mensen voor en achter de camera. (B.B.'s zusje Mijanou heet in haar rol Brigitte)

Le désordre et la nuit

1957 | Misdaad

Frankrijk 1957. Misdaad van Gilles Grangier. Met o.a. Jean Gabin, Danielle Darrieux, Nadja Tiller, Paul Frankeur en Roger Hanin.

Een moord in de onderwereld brengt een politie-inspecteur in contact met een entra[KA4]ineuse, die aan coca[KA3]ine verslaafd blijkt te zijn. Een apothekeres (Darrieux), geliefde van de nachtclubeigenaar Hanin, wordt door deze tot drugslevering gedwongen. Ze doodt hem, maar de politieman zorgt ervoor dat zij vrijuit kan gaan en het verslaafde meisje een ontwenningskuur kan volgen. Het geroutineerd gemaakte en tamelijk sfeervolle onderwerelddrama verdient speciale interesse door de merkwaardige romance tussen Jean Gabin en Nadja Tiller vol tegenstrijdige emoties, waarin baatzucht, erotiek en vadergevoelens elkaar afwisselen. Aan het scenario werkte o.a. Jaques Robert en de stemmingsvolle beelden zijn van cameraman Louis Page.

The Heat's On

1943 | Western, Komedie

Verenigde Staten 1943. Western van Gregory Ratoff. Met o.a. Mae West, Victor Moore, William Gaxton, Lester Allen en Mary Roche.

De hitte is eraf in deze western, die niet meer dan een flauwe komedie is. Mae gaat ten onder in deze goedkope nachtclubmusical; haar laatste echte hoofdrol.

Something to Shout About

1943 | Musical

Verenigde Staten 1943. Musical van Greogry Ratoff en Gregory Ratoff. Met o.a. Don Ameche, Janet Blair, Jack Oakie, Hazel Scott en William Gaxton.

Alweer een film over wat zich achter de schermen bij een Broadway-show afspeelt; een mager excuus voor halfslachtige ensemble- en solonummers.

I Dood It

1943 | Komedie, Muziek, Musical

Verenigde Staten 1943. Komedie van Vincente Minnelli. Met o.a. Red Skelton, Eleanor Powell, Richard Ainley, Patricia Dane en Lena Horne.

Een geforceerde, veel te lange muziekkomedie over een kleermaker en zijn geliefde, een filmster. Goede songs, o.a. 'Star Eyes' en 'Taking a Chance on Love', maar toepasselijk lapwerk, want de grote finale is gepikt van Powells eerdere: BORN TO DANCE. Het scenario is geschreven door Sig Herzig en Fred Saidy. Het camerawerk is van Ray June. Een remake van Buster Keaton's SPITE MARRIAGE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hazel Scott op televisie komt.

Reageer