Ernest 'Tron' Anderson

Acteur, Scenarist

Ernest 'Tron' Anderson is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

State Property

2002 |

Verenigde Staten 2002. Abdul Malik Abbott. Met o.a. Beanie Sigel, Memphis Bleek, Damon Dash en Jay Z.

'Je legt je bij ons neer, of we leggen je neer.' Dat is de boodschap van Beans, een gefrustreerde zwarte boef die de misdaadbaas van Philadelphia wil worden. Hij komt een heel eind, maar de concurrentie richting de top blijkt moordend. Een soortgelijk verhaal speelde zich in de jaren tachtig af in het berucht rauwe Philadelphia. Fraai bronmateriaal voor een misdaadklassieker, maar de makers kozen voor een handjevol gedegen acteurs met massa's klunzen in de marge waardoor de productie geen enkel moment geloofwaardig overkomt. Pakkende inhoud, belabberde uitvoering.

The Return

1980 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1980. Sciencefiction van Greydon Clark. Met o.a. Jan-Michael Vincent, Cybill Shepherd, Raymond Burr, Martin Landau en Neville Brand.

Deze film werd in 1980 geproduceerd als EARTHRIGHT maar haalde nimmer de bioscopen. In 1985 werd de film op video uitgebracht. Vincent en Shepherd hebben als kind in een klein Amerikaans stadje een vliegende schotel gezien. Jaren later ontmoeten ze elkaar weer in hetzelfde stadje, waar Vincent inmiddels hulp-sheriff is. Vreemde gebeurtenissen - zoals de moord op vee-grijpen om zich heen. Tot dan toe is de film best verteerbaar vooral voor hen die houden van de stijl waarin Vincent altijd weer de kwajongen speelt. De climax valt echter tegen, en de film helaas ook. Hertiteld als THE ALIEN'S RETURN.

The Well

1951 | Drama

Verenigde Staten 1951. Drama van Leo Popkin, Russell Rouse en Leo C. Popkin. Met o.a. Richard Rober, Harry Morgan, Barry Kelley, Christine Larson en Maidie Norman.

Een treffend gefilmd portret over de psychologische reacties van de massa, als een zwart kind beklemd raakt in een diepe bron.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ernest 'Tron' Anderson op televisie komt.

Reageer