Suzanne Savoy

Acteur

Suzanne Savoy is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Fire Next Time, Parts I & II

1992 | Sciencefiction, Drama

Verenigde Staten 1992. Sciencefiction van Tom McLoughlin. Met o.a. Craig T. Nelson, Bonnie Bedelia, Richard Farnsworth, Jürgen Prochnow en Justin Whalen.

In het jaar 2017 is de ozonlaag dermate vervlogen dat de aarde oververhit is; in deze rampzalige omstandigheden teistert een orkaan Louisiana, brandt het midden-westen en is er in Californi[KA3]e tekort aan water. Men vertrekt - net zoals in THE GRAPES OF WRATH - op zoek naar betere oorden; dat is (in dit geval) het Noorden. Centraal staat het uit elkaar geraakte gezin van Nelson, een garnalenvisser, zijn gescheiden vrouw Bedelia (die flirt met zijn partner Prochnow) en hun kinderen. Deze veel te lange tv-film, die meestal in twee delen wordt uitgezonden, kan niet tippen aan zijn klassieke voorganger. Ondanks futuristische gadgets wordt de kijker er niet koud of warm van. Uitvoerend producent James Henerson schreef het scenario en het camerawerk was in handen van Shelly Johnson.

Miller und Müller

1992 | Thriller

Duitsland/Verenigde Staten 1992. Thriller van Christian Gorlitz. Met o.a. Désirée Nosbusch, Suzanne Savoy, Michael Crabtree, Tony Fields en Rick Mancini.

Een Duitse geheime agente (Becker) en een vrouwelijke Amerikaanse collega bij de DEA wreken de dood van Beckers echtgenoot, die een drugshandelaar op zijn geweten had. Redelijk onderhoudend.

Hard Promises

1991 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1991. Romantiek van Martin Davidson. Met o.a. Sissy Spacek, Brian Kerwin, Mare Winningham, Jeff Perry en Olivia Burnette.

Cheerleader Christine (Spacek) trouwt met de aanvoerder van het footballteam Joey Calter (Petersen). Na twaalf jaar huwelijk, blijkt hij slechts drie ervan thuis te hebben doorgebracht. Tijdens zijn afwezigheid leert Christine Walter Humphrey (Kerwin) kennen, en een scheiding in absentia wordt uitgesproken, zodat Christine met Walter kan trouwen. Vlak voor hun huwelijk hoort Joey ervan en spoedt zich naar huis om zijn vrouw te heroveren. Deze gebeurtenissen spelen zich bijna af voordat de film begonnen is en de rest van de film gaat erover hoe Joey zijn vrouw terugkrijgt. Hij ziet er beter uit dan zijn rivaal Walter, maar die is geschikter dan de rondtrekkende Joey. Verder wordt de kijker op anderhalf uur clichés getracteerd met een leuk spelende Sissy, maar zoiets redt de film natuurlijk niet. Het scenario is van Jule Selbo; het is niet slecht, maar men had gewoon iets anders moeten verfilmen. Het camerawerk is van Andrzej Bartkowiak en dat is ook niet slecht, maar aan hem had een andere film besteed moeten worden. Aleen voor mensen die echt niets te doen hebben. Deluxe color. De muziek is C & W, maar liefhebbers gaan hiervoor natuurlijk niet zitten.

Miller & Müller

1989 | Misdaad, Actiefilm

Duitsland/Verenigde Staten 1989. Misdaad van Christian Gorlitz. Met o.a. Désirée Nosbusch, Suzanne Savoy, Michael Crabtree, Tony Fields en Rick Mancini.

Duits ex-tiener- en sekssterretje Nosbusch waagt haar kans in Amerikaans-Duitse tv-onzin als Berlijnse undercover-agente die verliefd wordt op een Amerikaan en in Texas een baantje vindt bij de DEA (Drug Enforcment Agency). Groot is haar verbazing wanneer ze verneemt dat haar nieuwe bazin Savoy de ex is van haar kersverse Amerikaanse echtgenoot. De twee moeten samenwerken, en dat loopt veel te snel van een leien dakje. Saai, voorspelbaar complot-denken. Nosbusch is tuttig en doet het beter in Duitse softseks. Overigens zijn alle personages zo plat als een dubbeltje.

The Cellar

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Kevin S. Tenney en Kevin Tenney. Met o.a. Patrick Kilpatrick, Chris Miller, Suzanne Savoy en Ford Rainey.

Een jongen brengt de vakantie door bij zijn gescheiden vader die hertrouwd is met een jonge vrouw met wie hij samen een baby heeft. De jongen meent dat het nieuw betrokken huis (een verlaten, verwaarloosde boerderij) bezeten is van demonen en als hij onderaardse gangen die op de kelder uitkomen aantreft, is hij daarvan overtuigd. Zijn niet al te vriendelijke vader is het gezever zat en sluit hem op in de keuken met de deur van de kelder wagenwijd open. Dan breekt de hel los. Een spannende, en verrassende film zonder de gebruikelijke gewelddadigheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Suzanne Savoy op televisie komt.

Reageer