Jacobo Morales is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Nicolas y los demás

1986 |

Puerto Rico 1986. Jacobo Morales. Met o.a. Daniel Lugo, Silvia Montanari en Jacobo Morales.

Een toevallige ontmoeting tussen twee vrienden die elkaar 25 jaar niet meer gezien hebben. Een satirische komedie met elementen van een thriller. Over het geheel genomen een zeer boeidende parodie op de concurrentie-maatschappij.

Lo que le pasó a Santiago

1986 | Drama

Puerto Rico 1986. Drama van Jacobo Morales. Met o.a. Tommy Muñiz, Gladys Rodríguez, Johanna Rosaly, Roberto Vigoreaux en Jacobo Morales.

Een boekhouder (Tommy Mu[KA6]niz in een goede rol) die weduwnaar is, en 65 jaar geworden is, gaat met pensioen. Hoewel zijn kinderen hem behoorlijk opeisen, beklemt de eenzaamheid hem steeds meer, totdat hij een geheimzinnige blonde vrouw, Angelina (Rodriguez), ontmoet in een park. Ze bouwen een onderlinge relatie, waardoor zijn leven een nieuw doel krijgt, maar hij huurt hij een privé-detective om meer te weten te komen over haar. Een goed, zij het wat sentimenteel drama, niet zonder maatschappelijke betrokkenheid. De derde film van de regisseur, genomineerd voor de Oscar als Beste Buitenlandse film en gemaakt met een ultra laag budget van slechts 480.000 dollar.

Dios los cría.

1980 | Komedie, Drama

Puerto Rico 1980. Komedie van Jacobo Morales. Met o.a. Miguel A. Suárez, Pedro Juan Figueroa, José Luis Marrero en Benjamín Morales.

Door vijf verschillende verhalen heen moeten verschillende personages verschillende houdingen aannemen om het hoofd te kunnen bieden aan de dagelijkse problemen. Een merkwaardige film waarin verscheidene genres naast elkaar voorkomen zoals drama, komedie, satire, spanning enz. Goede verfilming.

Up the Sandbox

1972 | Drama

Verenigde Staten 1972. Drama van Irvin Kershner. Met o.a. Barbra Streisand, David Selby, Jane Hoffman, John C. Becher en Jacobo Morales.

Dit onhandige mengsel van naturalisme en fantasie wordt nog wel gered door Streisands spel, enkele grappige scènes en een oprecht gevoel voor wat een verwaarloosde jonge moeder in een grote stad als New York nodig heeft.

Bananas

1971 | Komedie

Verenigde Staten 1971. Komedie van Woody Allen. Met o.a. Woody Allen, Louise Lasser, Carlos Montalban, Sylvester Stallone en David Ortiz.

Heel leuk met de gebruikelijke sortering van goede en slechte grappen, bizarre idee[KA3]en, opgebouwd rond het onwaarschijnlijke gegeven dat Woody met een revolutie in Latijns- Amerika te maken krijgt. Grappige muziek van Marvin Hamlisch. Kijk uit naar het offici[KA3]ele filmdebuut van Sylvester Stallone als slechterik in de metro. Een jaar eerder debuteerde Stallone in de soft-pornofilm A PARTY AT KITTY AND STUD`S. (Ook bekend als ITALIAN STALLION, KITTY AND THE PARTY STUDS en KITTY & STUDS). Het scenario is van regisseur Allen, Mickey Rose en Charles Joffe. Het camerawerk is van Andrew M. Costikyan.