Scot Williams (1972) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Just Charlie

2017 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2017. Drama van Rebekah Fortune. Met o.a. Harry Gilby, Scot Williams, John Draycott, Patricia Potter en Karen Bryson.

Charlie wil lekker voetballen. En zichzelf zijn. Dat laatste is nog niet eenvoudig, want Charlie voelt zich een meisje maar is als jongen geboren. Gevoelig drama van voormalig theatermaakster Fortune, over een jonge puber die met dromerige ogen kijkt naar vrouwen die jurken en bloemen in het haar dragen en daar tevreden mee zijn. Mooie rol van de vijftienjarige Gilby in zijn speelfilmdebuut als Charlie, die van zijn moeder (Potter) en zus op begrip mag rekenen maar met zijn vader (Williams) het een en ander uit te vechten heeft.

Beyond the Fire

2009 | Drama, Romantiek

Verenigd Koninkrijk 2009. Drama van Maeve Murphy. Met o.a. Scot Williams, Cara Seymour, Hugh Sachs en Victoria Aitken.

Een gedesillusioneerde Ierse ex-priester (Williams) ontmoet een beminnelijke vrouw (Seymour) in Londen, nadat hij in de metropool tevergeefs heeft gezocht naar een oude vriend en religieuze mentor. Het stel lijkt gelukkig met elkaar, maar seksuele trauma’s verhinderen verdieping van de relatie. Noord-Ierse regisseur/scenarist Murphy wilde met een gering budget een artistieke film afleveren waarin loodzware onderwerpen als verkrachting en aanverwant (religieus) misbruik samenvallen met hoogdravende romantische verwikkelingen. Waardige onderwerpen, maar didactiek en romantiek gaan zelden samen, en Beyond the Fire is geen uitzondering.

Backbeat

1994 | Muziek, Biografie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1994. Muziek van Iain Softley. Met o.a. Sheryl Lee, Stephen Dorff, Ian Hart, Gary Bakewell en Chris O'Neill.

Muzikale biografie over The Beatles, die oorspronkelijk met z'n vijven waren. Over die onbekende vijfde Beatle, Stuart Sutcliffe, schreef regisseur Softley deze film, die vooral speelt in de periode 1960-62.