Jean Coutu

Acteur

Jean Coutu is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Panique

1977 | Drama

Canada 1977. Drama van Jean-Claude Lord. Met o.a. Paule Baillargeon, Jean Coutu, Lise Thouin, Pierre Thériault en Jacques Thisdale.

Een technisch competente politieke thriller waarin een multinational door een nieuw produktieproces een milieuramp dreigt te veroorzaken. Het thema is interessant en scenario-technisch voldoende uitgewerkt, maar de film heeft nogal te lijden onder houterige vertolkingen en een platte regie. Als inleiding bij een debat goed te volgen, maar anders niet echt een must.

Seven Times a Day

1971 | Komedie, Erotiek

Israël/Canada 1971. Komedie van Denis Héroux. Met o.a. Rosanna Schiafino, Jean Coutu en Dalia Friedland.

Een bizarre sekskomedie over een veertiger die zich zorgen maakt over zijn tomeloze potentie: hij moet wel zeven keer per dag. Zijn psycho-analiste geneest hem en hij ontmoet de vrouw van zijn dromem. Opgenomen in Israël.

Pile ou face

1971 | Erotiek

Canada 1971. Erotiek van Rogier Fournier. Met o.a. Nathalie Naubert, Jean Coutu, Jane Arcand, Monique Belisle en Pat Foster.

Drie echtparen besluiten tot partnerruil over te gaan, maar vinden het achteraf een teleurstellende ervaring en zijn opgelucht als de oude patronen weer hersteld worden. Deze uitzonderlijk amateuristische seksfilm creëert geheel nieuwe dieptepunten in dit toch al schamele genre.

Les Colombes

1971 | Drama

Canada 1971. Drama van Jean-Claude Lord. Met o.a. Jean Besré, Lise Thouin, Jean Duceppe, Jean Coutu en Diane Guerin.

Een zangeresje weet zich geen raad met haar genegenheid voor een jonge professor uit een burgerlijk milieu. Zij wil de top bereiken en hij heeft daar begrip voor.

L' Apparition

1971 |

Canada 1971. Roger Cardinal. Met o.a. Pierre Labelle, René Angelil, Katherine Mousseau, Jean Coutu en Claire Pimparé.

Een 'wonder' veroorzaakt altijd een bepaald gedrag bij mensen die ermee te maken krijgen. Hier gaat het om een parodie met speciale aandacht voor het fanatisme en de naïviteit van de massa en hoe sommige personen daar hun voordeel mee doen.

Wild Dog Of The North Nikki

1961 |

1961. Don Haldane en Jack Couffer. Met o.a. Uriel Luft, Jean Coutu en Emile Genest.

Een 'wonder' veroorzaakt altijd een bepaald gedrag bij mensen die ermee te maken krijgen. Hier gaat het om een parodie met speciale aandacht voor het fanatisme en de naïviteit van de massa en hoe sommige personen daar hun voordeel mee doen.

Nikki, Wild Dog of the North

1961 | Familiefilm

Verenigde Staten/Canada 1961. Familiefilm van Jack Couffer en Don Haldane. Met o.a. Jean Coutu, Emile Genest, Uriel Luft en Robert Rivard.

Wolfshond Nikki raakt zijn baas, een Canadese pelsjager, kwijt en slaat zich alleen door een reeks van avonturen heen. Een Disney-film van spannend gehalte. Scenario van Ralph Wright.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jean Coutu op televisie komt.

Reageer