Carlos Ancira

Acteur

Carlos Ancira is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Alacrana

1986 | Misdaad

Mexico 1986. Misdaad van José Luis Urquieta. Met o.a. Maribel Guardia, Carlos Ancira en Juan Delaez.

Een vrouwelijke detective is op het spoor van een psychopaat die als laatste misdaad zijn vrouw en vijf anderen wil vermoorden. Allemaal speelden ze in een pornofilm die hijzelf opnam. Heel goede acteerprestatie van de hoofdrolspeelster, bovendien een uitstekende intrige.

Santo y Blue Demon contra los monstruos

1969 | Horror

Mexico 1969. Horror van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Santo, Blue Demon, Jorge Rado en Carlos Ancira.

Een wetenschapper die gek geworden is wil Santo en Blue Demon uit de weg ruimen. De twee beroemdste vechtjassen van de fantastische Mexicaanse cinema, vechten maar liefst tegen: een waanzinnige geleerde, een duivelse dwerg, een groep reusachtige zombie's, Dracula, Frankenstein, de Weerwolf, de Mummie, een Cycloop en het monster van het Zwarte Meer! Een van de meest waanzinnige films uit de geschiedenis van de Mexicaanse cinema.

Los mediocres

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van Servando González. Met o.a. Carlos Ancira, Carolina Barret, Carlos NIeto, Dario Vivián en Enrique Lucero.

Verschillende menselijke gedragingen worden tegenover elkaar gezet. De film bestaat uit vijf verhalen over verschillende mensen met hun fouten en dromen, hun ijdele en slechte daden etc. Vrij goede regie, maar de film is te aanmatigend en ontbeert goede smaak.

El Hambre nuestro de cada día

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Rogelio A. González. Met o.a. Rosita Quintana, Pedro Armendáriz, Ignacio López Tarso en Carlos Ancira.

Een jongen die in zijn jeugd grote armoede heeft gekend, wordt schatrijk en maakt zich dan schuldig aan machtsmisbruik. Zeer macho en melodramatisch, met een vleugje maatschappijkritiek.

Misterios de ultratumba

1958 | Horror

Mexico 1958. Horror van Fernando Méndez. Met o.a. Gastón Santos, Rafael Bertrand, Mapita Cortés en Carlos Ancira.

Twee dokters in een gekkenhuis sluiten een pact: wie van beiden het eerst komt te overlijden, onthult de ander de geheimen van het hiernamaals. Maar eenmaal dood komt de eerst overledene zijn belofte niet na. De film had niet zo veel succes als zijn voorganger, EL VAMPIRO. Een vaardig geregisseerde film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Ancira op televisie komt.

Reageer