Mario Migliardi

Componist

Mario Migliardi is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Il Tema di Marco

1972 | Drama

Italië 1972. Drama van Massimo Antonelli. Met o.a. Carla Gravina, Paolo Graziosi, Ferdy Mayne, Adriano Amidei Migliani en Ivan Angeli.

Een dertiger heeft een industriële bliksemcarrière gemaakt, maar kan de onpersoonlijke technologie moeilijk verenigen met zijn geëngageerde studentenidealen van weleer. Hij zoekt steun bij de dochter van zijn directeur en trouwt haar, maar terwijl zij uit de rat race verdwijnt, laat hij zich integreren in het produktieproces. Dit onevenwichtige filmdebuut wisselt trage scènes in de tegenwoordige tijd, met somber peinzende hoofdrollen, af met beelden van het studentenverzet en de stakingen en met groteske fantasieën, zonder er één geheel van te maken. Af en toe zijn er treffende scènes en goed spel.

Matalo!

1970 | Western

Spanje/Italië 1970. Western van Cesare Canevari. Met o.a. Lou Castel, Corrado Pani, Antonio Salines, Luis Davila en Claudia Gravy.

Een jongeman uit Europa sluit zich aan bij bandieten. Zijn bende berooft een postkoets en duikt onder met de buit in een spookstadje, waar onderlinge twisten het gezelschap uitdunnen. Deze vrij sadistische spaghetti-western bewandelt nog eens de bekende paden. Ook bekend als THEY CALLED HIM MATALO.

La Tour de Nesle

1968 | Drama, Romantiek, Erotiek

Italië/Duitsland/Frankrijk 1968. Drama van Franz Antel en Léo Joannon. Met o.a. Jean Piat, Terry Torday, Véronique Vendell, Uschi Glas en Armando Francioli.

Als de koning afwezig is laat koningin Marguerite zich in de toren van Nesle door een herbergier jonge minnaars toesturen die de volgende ochtend gedood zullen worden. Op een dag ontdekt ze dat één van de slachtoffers haar eigen bastaardzoon is en ze geeft haar favoriet Buridan opdracht om haar te wreken. Dit toneel-melodrama van Alexandre Dumas sr. kreeg een bewerking die erotische scènes met logge nadrukkelijkheid etaleert, en ook de schermduels missen dynamiek. Een wezenloze co-produktie waarin het Duitse element qua stijl en interpretatie domineert.

La Sfinge sorride prima di morire - stop - Londra

1964 | Actiefilm

Italië/Duitsland/Egypte 1964. Actiefilm van Duccio Tessari. Met o.a. Tony Russell, Maria Perschy, Ivan Desny, Manuela Kent en Salah Zoulfikar.

De nationale bank van Caïro is van de goudvoorraad beroofd en de verdenking bestaat dat de buit is verstopt in een gebied waar een archeologische expeditie met opgravingen bezig is. Een agent van de Britse verzekeringsfirma Lloyds krijgt de opdracht zich bij de archeologen aan te sluiten. Dit onderhoudende misdaadverhaal wordt boven de vlakke regie en het middelmatig acteren uitgetild door spectaculaire Egyptische locaties, van de metropool Caïro tot de woestijn en de Nijl vol krokodillen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mario Migliardi op televisie komt.

Reageer