Jorja Curtright

Acteur

Jorja Curtright is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Revolt of Mamie Stover

1956 | Muziek, Oorlogsfilm, Drama

Verenigde Staten 1956. Muziek van Raoul Walsh. Met o.a. Jane Russell, Richard Egan, Joan Leslie, Agnes Moorehead en Jorja Curtright.

Verrukkelijke Jane, in Technicolor nog verrukkelijker, is zangeres in een dansclub in Honolulu ten tijde van WO II. Ze verdient hier een fortuin. Overigens is dit melodrama zwak. Jane zingt 'Keep Your Eyes On Your Hands'

Love Is a Many-Splendored Thing

1955 | Oorlogsfilm, Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1955. Oorlogsfilm van Henry King. Met o.a. Jorja Curtright, Virginia Gregg, Candace Lee, Donna Martell en Kam Tong.

Zeker in handen van het tragische koppel Jennifer Jones en William Holden die schitterend in het zonnetje worden gezet door cinematograaf Leon Shamroy, de cinemascope-koning van de jaren '50. Arts Jones ontmoet in 1949 de Amerikaanse oorlogscorrespondent Holden in Hong Kong. Haar Aziatische wortels en zijn vastgelopen huwelijk compliceren de zaak. Een toentertijd razend populaire tranentrekker die met een beetje goede wil nog steeds de juiste snaar raakt. Al was het maar vanwege de zoetgevooisde, Oscarwinnende titelmelodie van The Four Aces.

M

1951 | Misdaad

Verenigde Staten 1951. Misdaad van Joseph Losey. Met o.a. David Wayne, Howard Da Silva, Luther Adler, Karen Morley en Jorja Curtright.

Een langdradige nieuwe versie van de beroemde Duitse film over een kindermoordenaar die door andere misdadigers wordt opgespoord, omdat zij geen politieonderzoek in hun onderwereld dulden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jorja Curtright op televisie komt.

Reageer