Indio Gonzalez

Acteur

Indio Gonzalez is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La Isla de las virgines ardientes

1977 | Avonturenfilm

Spanje 1977. Avonturenfilm van Miguel I. Bonns. Met o.a. Sita Sadaffi, Inka Maria, Roxanne Dipré, Antonio de Enciso en Luis Induni.

Een bescheiden avonturenfilm waarin een ex-marinier met een stel zeebonken op zoek gaat naar een tijdens de oorlog gezonken Japans schip met een naar verluidt fabelachtige schat aan boord. Als de avonturiers aanleggen bij een naburig eiland worden ze aangevallen door een overlevende van het schip en drie door hem getrainde amazones. De man denkt dat het nog steeds oorlog is en dwingt de schattenjagers tot een bloedige strijd. Een curieuze mengeling van exotische avonturen, brutaal junglesadisme en voorzichtige softporno.

I Corvi, ti scaveranno la fossa

1971 | Western

Spanje/Italië 1971. Western van Juan Bosch. Met o.a. Craig Hill, Fernando Sancho, Angel Aranda, Maria Pia Conte en Frank Brana.

Een pure routine western waarin er wel op losgeknald wordt maar zonder al te veel overtuiging. Bosch is niet de beste westernregisseur en Hill, overgewaaid uit Amerika, heeft nimmer enige status als westernster kunnen bereiken. Sancho is de enige die in zijn gebruikelijke Mexicaanse typetje op gang komt.

Todos o ninguno

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Gianni Crea. Met o.a. George Greenwood, Angel Aranda, Igli Viliani, Miguel De la Riva en Ramon Cortes.

Greenwood keert terug naar een stad om zijn ex-partner te zoeken. Die heeft hem destijds in de steek gelaten. Die man, Gonzalez, is inmiddels sheriff geworden en wordt door Greenwood uit de weg geruimd. De man die hem toen heeft geholpen, Aranda, wordt nu de nieuwe sheriff; een stroman, want Greenwood overheerst de omgeving. De western was zo mager dat ondanks de co-produktie met Italië een officiële Italiaanse release nimmer plaats vond.

Un Dollaro di fuoco

1967 | Western

Italië/Spanje 1967. Western van Nick Nostro. Met o.a. Michael Riva, Diana Garson, Alberto Farnese, Indio Gonzalez en Jack Rocks.

De gegoede burgerij (burgemeester & bankier e.d.) werken nauw samen met een outlaw-bende om een wild-west stadje onder de duim te houden. Voor de schijn laten ze een sheriff komen die al op leeftijd is. Ze nemen aan van hem geen last te zullen hebben. Maar als de man eenmaal ingewerkt is, blijken ze zich knap in hem vergist te hebben.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Indio Gonzalez op televisie komt.

Reageer