Choichiro Kawarazaki

Acteur

Choichiro Kawarazaki is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ninguen no yakusoku

1985 | Thriller

Japan 1985. Thriller van Takumi Ogawa. Met o.a. Rentaro Mikuni, Sachiko Murase en Choichiro Kawarazaki.

Een oude vrouw die bij het gezin van haar zoon woonde, wordt dood gevonden. De echtgenoot bekent schuld, maar al snel wordt duidelijk dat iedereen - hij, zijn kinderen en zij zelf - haar liever dood zag. Geweldige vertolking van het bejaarde stel dat de hoofdrol speelt in deze buitensporig lange film.

Kamigami ni fukaki yokubo

1968 | Drama

Japan 1968. Drama van Shohei Imamura. Met o.a. Rentaro Mikuni, Choichiro Kawarazaki en Kazuka Kitamura.

Op het Japanse eiland Kurage is het leven nog tamelijk primitief en doorspekt met oude natuurwetten en rituelen. De komst van een ingenieur uit Tokio is de eerste aanzet tot veranderingen en vijf jaar later is het eiland gemoderniseerd. Met een opmerkelijk oog voor details en menselijke verhoudingen schetst Imamura deze ontwikkeling. Een prachtige film.

Gobancho Yugiri-ro

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Tomotaka Tasaka. Met o.a. Yoshiko Sakuma, Choichiro Kawarazaki, Michiyo Kogure, Yatsuko Tanami en Kaneko Iwasaki.

Yoko, een aantrekkelijke weduwe, is prostituée geworden en heeft een platonische relatie met een boeddhistische monnik. Een jaloerse klant brengt de oversten van diens tempel op de hoogte en de monnik wordt gestraft. Verbitterd steekt hij de tempel in brand en pleegt in vlammen zelfmoord. Yoko wordt ziek en moet opgenomen worden in het ziekenhuis. Een visueel superieur melodrama, maar te lang is in dit geval écht te lang. Ook bekend als A HOUSE IN THE QUARTER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Choichiro Kawarazaki op televisie komt.

Reageer