María Victoria

Acteur

María Victoria is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Unos Granujas decentes

1979 | Komedie

Mexico/Spanje 1979. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. María Victoria, Antonio Ferrandis, Bárbara Rey en Manolo Zarzo.

Een groep nonnen moet zijn grond verdedigen tegen een uitbuiter. Een film die zich onderscheidt van de overige produkten van Mariano Ozores, maar even slecht is.

Tres balas perdidas

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Roberto Rodríguez. Met o.a. Rosita Quintana, María Victoria, Evangelina Elizondo en Julio Aldama.

Om de erfenis die hun overleden vader hen heeft nagelaten in handen te krijgen, zullen drie nogal ruwe jongens moeten trouwen. Vervelend, dwaas, routineus en absurd.

Mientras el cuerpo aguante

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. María Victoria, Blanca de Castejón, Carlos Riquelme en Alfonso 'Pompín' Iglesias.

Een dienstmeisje wordt op slag rijk als haar meester haar een grote erfenis nalaat. Vanaf dat moment gedraagt zij zich als een despoot voor haar personeel. Een [KL]remake[KLE] van de Argentijnse film LA DANZA DE LOS MILLONES van Luis Bay[KA1]on Herrera (1942). Een uitermate zwakke film.

Cada quién con su música

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Mauricio de la Serna. Met o.a. María Victoria, Rosa de Castilla, Lucho Gatica en José Alfredo Jiménez.

Vier metgezellen in het ongeluk ontfermen zich over het nichtje van een van hen, en dat blijkt een schoonheid te zijn. Vermelding verdient het optreden van Manuel 'Loco' Valdés, wiens optreden niet geregisseerd lijkt, maar hij redt daarmee de film.

Muertos de risa

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Adolfo Fernández Bustamante. Met o.a. Resortes, María Victoria, Luis Aragón en Renée Dumas.

Een circusmedewerker raakt verwikkeld in een reeks misdaden. Een uitermate sympathieke film, met in een opmerkelijke hoofdrol de vermakelijke María Victoria.

Pensión de artistas

1956 | Komedie, Musical

Mexico 1956. Komedie van Adolfo Fernández Bustamante. Met o.a. María Victoria, Lola Beltrán, Pedro Vargas en Tongolele.

Een stel mislukte acteurs logeert in het pension van een aan lager wal geraakte, eertijds beroemde, actrice. Iedereen bedriegt iedereen met verhalen over grote successen in deze zeer magere musical.

Viva la juventud

1955 | Komedie, Musical

Mexico 1955. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Andy Russell, Resortes, María Victoria en Yolanda Varela.

De wederwaardigheden van twee volstrekt verschillende studenten: de [KA1]e[KA1]en een uitstekend rugby-speler, de ander een ijverige, beminnelijke jongeman. Het enige vermakelijke aan de film is te zien hoe de hoofdrollen (de studenten!) gespeeld worden door veertigers!

Los Paquetes de Paquita

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Ismael Rodríguez. Met o.a. María Victoria, Carlos Orellana, Luis Beristáin en Rosario Gálvez.

Een dienstmeisje moet bij herhaling ondervinden hoe haar bazen misbruik van haar willen maken en steekt zich danig in de nesten. Een aanstekelijke komedie met vermakelijke dialogen.

Estoy taan enamorada

1954 | Komedie, Musical

Mexico 1954. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. María Victoria, Crox Alvarado, Los Tex Mex en Las Kúkaras.

Een ranchero moet in de stad een paar zaken doen. Daar loopt hij bij toeval een beroemde zangeres tegen het lijf, op wie hij op slag verliefd wordt. Tegelijk met AL SON DEL CHARLESTON opgenomen, en niet minder vervelend.

Cupido pierda a Paquita

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Ismael Rodríguez. Met o.a. María Victoria, Carlos Orellana, Julie Aldama en María de Lourdes.

De vrolijke avonturen van een brutaal en ijdel dienstmeisje. Vervolg op LOS PAQUETES DE PAQUITA, met een aantal vermakelijke scènes.

Al son del charleston

1954 | Komedie, Musical

Mexico 1954. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. María Victoria, Crox Alvarado, Los Tex Mex en Pompín.

Een arm meisje lijkt sprekend op een beroemde zangeres. Dit brengt haar op het idee om de eigenaren van een circus waar zij onderdak heeft gekregen van het bankroet te redden. Deze onbekwaam geregisseerde komedie is volgepropt met liedjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer María Victoria op televisie komt.

Reageer