Néstor Guzzini

Acteur

Néstor Guzzini is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mr. Kaplan

2014 |

Spanje/Uruguay/Duitsland 2014. Álvaro Brechner. Met o.a. Héctor Noguera, Néstor Guzzini, Rolf Becker en Nidia Telles.

Montevideo, 1997. De 76-jarige Jacobo, vlak voor de Duitse overval op Polen gevlucht naar Uruguay en daar een tevreden middenklasser geworden, kijkt terug op zijn leven met een onbestemde wroeging. Zijn bestaan krijgt weer zin wanneer hij met sjofele factotum Wilson het bizarre plan beraamt om de oude café-restaurantuitbater Julius Reich, bijgenaamd 'El Nazi', naar Israël te ontvoeren. Sappige komedie vol Jiddische humor voert langs een mesjogge plot en maffe personages, waarin toch ook de melancholie van de eeuwige zandloper doorsijpelt. Noguera en Guzzini vormen een prachtduo.

El 5 de talleres

2014 | Komedie, Drama

Uruguay/Argentinië/Duitsland/Frankrijk/Nederland 2014. Komedie van Adrián Biniez. Met o.a. Esteban Lamothe, Diego Mattioli, Alfonso Tort, Matías Castelli en Néstor Guzzini.

De profvoetballer Patón speelt voor een derderangs Argentijnse voetbalclub. Hij zal zijn carrière op zijn dertigste moeten afsluiten, maar hij weet nog niet wat te doen met de rest van zijn leven.

Tanta agua

2013 | Drama, Komedie

Uruguay/Mexico/Nederland/Duitsland 2013. Drama van Ana Guevara en Leticia Jorge. Met o.a. Néstor Guzzini, Malú Chouza en Joaquín Castiglioni.

Het zit de gescheiden vader in dit Uruguayaanse drama niet mee: krijgt hij eindelijk de tijd om zijn mokkende dochter en zoon mee op vakantie te nemen, valt de regen met bakken uit de hemel. Een prelude op haar puberteit, want zoals The Pixies over de aftiteling zingen: It is time for stormy weather. Dat nummer 'Stormy Weather' zorgt voor het meest enerverende moment van de hele film. Want van dit soort films zijn er onderhand wel genoeg: aardige driesterrenfilms die kabbelend de problemen van pubers dan wel van hele gezinnen observeren, met hier en daar een verplichte komische noot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Néstor Guzzini op televisie komt.

Reageer