Kay Deslys: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

Saddle Serenade

1945 | Western

Verenigde Staten 1945. Western van Oliver Drake. Met o.a. Jimmy Wakely, Lee 'Lasses' White, John James, Kay Deslys en Jack Ingram.

Foy Willing and the Riders of the Purple Sage zorgen voor de muzikale ondersteuning. Zie verder: Jimmy Wakely-serie.

The Perfect Day

1929 | Komedie

Verenigde Staten 1929. Komedie van James Parrott. Met o.a. Kay Deslys, Oliver Hardy, Stan Laurel, Isabelle Keith en Edgar Kennedy.

Laurel en Hardy willen gaan picnicken op het platteland met hun vrouwen en oom Kennedy. Uiteraard komt de T-Ford nooit verder dan de hoek van de straat. Mooi gerealiseerde karakterkomedie waarin de komische kracht wordt verhoogd door de wijze waarop de effecten opzettelijk uitgesteld worden of tot treurens toe herhaald, telkens met een kleine nuancering. Zo wordt de omzwachtelde voet van jichtlijder Kennedy in een enkele squentie niet minder dan negen maal per ongeluk bezeerd en telkens op een lichtjes verschillende wijze en meestal kan de kijker de komende blunder voorzien. Op video ook uitgebracht als met behulp van de computer ingekleurde versie.

The Case of Lena Smith

1929 | Drama

Verenigde Staten 1929. Drama van Josef von Sternberg. Met o.a. Esther Ralston, James Hall, Fred Kohler, Lawrence Grant en Gustav von Seyffertitz.

Zwijgende film over een boerenmeisje (Ralston) dat in verwachting raakt van een jonge legerofficier in het Oostenrijk van het eind van de vorige eeuw. Hij pleegt zelfmoord als zijn vader hen hun baby afneemt.

We Faw Down

1928 | Komedie

Verenigde Staten 1928. Komedie van Leo McCarey. Met o.a. Stan Laurel, Oliver Hardy, George Kotsonaros, Bess Flowers en Vivien Oakland.

Onder het voorwendsel met hun baas naar het Orpheum Theater te gaan laten Stan en Ollie hun respectievelijke echtgenotes (Flowers en Oakland) alleen om aan een pokerspelletje deel te nemen. Onderweg willen ze een vrouw (Deslys) helpen, maar eindigen kletsnat op straat. De vrouw en haar vriendin (White) nodigen de jongens uit om bij hen thuis hun kledij te drogen. Ondertussen bereikt de echtgenotes het bericht dat het Orpheum afgebrand is. In paniek lopen ze de straat op, juist op tijd om Stan en Ollie half ontkleed uit een venster te zien kruipen, op de vlucht voor de echtgenoot van een van de dames. De vrouwen gebaren niets te weten en vragen doodleuk hun mannen om de show te vertellen. Goede routine-komedie met enkele leuke gags, maar een voorspelbaar verhaaltje, dat in meerdere van hun korte films gebruikt werd. Toch blijft de manier waarop Ollie zich uit de moeilijkheden tracht te redden een hoogtepunt. H.M. Walker schreef de tussentitels van deze stomme film. Fotografie is van George Stevens.