Bruno Ve Sota is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Choppers

1961 |

Verenigde Staten 1961. Leigh Jason. Met o.a. Arch Hall Jr., Tom Brown, Robert Paget, Marianne Gaba en Bruno Ve Sota.

Daddy-O

1959 | Misdaad

Verenigde Staten 1959. Misdaad van Lou Place. Met o.a. Dick Contino, Sandra Giles, Bruno DeSoto, Gloria Victor en Ron McNeil.

Bandieten huren vrachtwagenchauffeur-zanger Contino in om hun vluchtauto te besturen. Deze belachelijke film is te gek voor woorden, maar saaie, brave burgers vinden hem toch behoorlijk 'kek'. Ook bekend als OUT ON PROBATION.

The Brain Eaters

1958 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1958. Horror van Bruno De Sota en Bruno Ve Sota. Met o.a. Joanna Lee, Jody Fair, Edwin Nelson, Alan Frost en Jack Hill.

Het script van deze film is een vrije bewerking van Puppet Masters van Robert Heinlein. Het verhaal gaat over sponsachtige hersenwezens die zich vanuit het binnenste der aarde met een voertuig omhoogwerken en zich vastzuigen aan de hoofden van mensen, die daardoor in hersenloze zombies veranderen. Deze film bevat enige ietwat schokkende momenten. In het begin van de film laat Leonard Nimoy zijn gezicht even zien.

The female jungle

1955 | Thriller

Verenigde Staten 1955. Thriller van Bruno Ve Sota. Met o.a. Burt Carlisle, Rex Thorsen, Kathleen Crowley, Lawrence Tierney en Jayne Mansfield.

Een politiesergeant krijgt de opdracht de moord op een actrice te onderzoeken, ook al werd hij zelf dronken op de plaats des misdrijfs gesignaleerd. Hij probeert de gebeurtenissen van die fatale avond te reconstrueren, maar als er een tweede moord gepleegd wordt belandt hij in een ware nachtmerrie.