Adalberto 'Resortes' Martínez

Acteur

Adalberto 'Resortes' Martínez is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El Aviador fenómeno

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Adalberto 'Resortes' Martínez, María Eugenia San Martín, David Silva en Pedro de Aguillón.

Twee privé-detectives onderzoeken een zaak waarin een aantal mannen hoge verzekeringspolissen hebben afgesloten alvorens zelfmoord te plegen. Een intelligente komedie waarin zeer goed gespeeld wordt door 'Resortes', ondanks de routineuze aanpak van de regisseur. Gebaseerd op een beroemd werk van Stevenson.

Suerte te dé Dios

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Gilberto Gazcón. Met o.a. Adalberto 'Resortes' Martínez, Joaquín Cordero, Teresa Velázquez en José Carlos Méndez.

Twee metselaars werken aan de afbraak van een reeks woningen. Op een goede dag vinden zij een pot vol gouden munten en na veel discussies besluiten zij voor het geld van de schat huizen voor de armen te laten bouwen. Vermakelijk, fris en vertederend.

El Gran pillo

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Gilberto Gazcón. Met o.a. Adalberto 'Resortes' Martínez, Flor Silvestre, Marina Camacho en Oscar Ortiz de Pinedo.

Door een misverstand ontfermt een koffersjouwer op een vliegveld zich over een verdwaald kind, en werkt zich daardoor aardig in de nesten. Conventioneel, maar innemend dankzij de sympathieke rol van 'Resortes'.

Del suelo no paso

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Adalberto 'Resortes' Martínez, María Duval, Manolita Saval en Hortensia Santoveña.

Door toedoen van een hond krijgt een jongen, die een cadeau wil geven aan zijn aanstaande schoonmoeder, het aan de stok met een bende misdadigers. Grof plagiaat van een van de beroemdste films van Harold Lloyd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adalberto 'Resortes' Martínez op televisie komt.

Reageer