Sonja Martin

Acteur

Sonja Martin is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Melody Of Passion

1990 | Erotiek

Spanje/Duitsland 1990. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Sonja Martin, Alfonso Isbert, Klaus Münster, Montse Bayo en Marina Oroza.

De knappe Martin, die in München studeert, erft een indrukwekkend kasteel van een tante op het schilderachtige eilandje Mallorca. Ze kan haar geluk niet op en ze reist onmiddelijk af om haar nieuwe bezit te inspecteren. Ze treft daar echter een grote puinhoop aan: het romantische slot is een soort luxe bordeel met 'sjieke' klanten zoals de plaatselijke burgemeester. Het blijkt dat de notaris van wijlen haar tante erachter zit en hij doet alle mogelijke pogingen om haar het leven zuur te maken, in de hoop dat ze zal opkrassen. Martin slaat echter terug en wordt daarbij geholpen door een flinke, jonge musicus. Een soft-porno werkje met een slap verhaaltje van genre-specialist Frank, die in werkelijkheid Jack Regis heet.

Plaza Real

1988 | Drama, Romantiek

Duitsland 1988. Drama van Herbert Vesely. Met o.a. Mia Nygren, Jon Finch, Sonja Martin, Walter Buschhoff en Jose Maria Blanco.

David heeft een gelukkig en harmonisch huwelijk, maar als hij een mooie vreemde vrouw ontmoet, brengt dat onrust in zijn geordende leventje: de vrouw lijkt verbluffend veel op zijn eigen vrouw. Een film die de verouderde man-vrouw clichés weer van stal haalt en daarmee het publiek verveelt.

Eis am Stiel - 8.Teil

1988 | Komedie, Erotiek, Muziek

Israël/Duitsland 1988. Komedie van Reinhard Schwabenitzky. Met o.a. Zachy Noy, Jesse Katzur, Jonathan Sagall, Sybille Rauch en Elfi Eschke.

De eeuwige tieners Johnny (Noy), Benny (Katzur) en Bobby (Sagall) storten zich weer op erotische avontuurtjes. Dit keer willen ze een leegstaande strandclub tot liefdesnest ombouwen, maar de koppige Peggy (Martin) vormt een lastig obstakel. Is het een wonder dat het in dit achtste deel aan vaart en originaliteit ontbreekt? Het scenario is van regisseur Schwabenitzky naar een idee van Noy. Het camerawerk is van Karl Kases. Ook bekend als SUMMERTIME BLUES.

Eis am Stiel, 7. Teil - Verliebte Jungs

1986 | Komedie, Erotiek

Israël/Duitsland 1986. Komedie van Walter Bannert. Met o.a. Jesse Katzur, Zachi Noy, Jonathan Sagall, Sissi Liebold en Sibylle Rauch.

Noy's rijke ouders zijn met vakantie. Hij gaat met Katzur en Segal een ritje maken langs de kust in de peperdure Cadillac- cabriolet en knalt tegen een boom. De reparatie gaat zeshonderd dollar kosten en hun zakken zijn uiteraard leeg. Ze zoeken werk aan het strand en algauw is de schade en schande vergeten en duiken ze in de hupse meiden. Gelukkig de een na laatste z.g. pikante klucht uit de serie die net zo onvolwassen is als het publiek waarvoor hij bedoeld is. Muziek uit de periode 1953-1959. Ook bekend als VERLIEBTE JUNGS.

Sapiches

1983 | Erotiek, Komedie, Drama

Israël/Duitsland 1983. Erotiek van Boaz Davidson. Met o.a. Yiphtakh Katzur, Tzahi Noi, Jonathan Sagall, Dvora Kedar en Menashe Warshawsky.

In het vierde deel van deze Israëlisch-Duitse co- produktie zijn onze vrienden in dienst. Er is echter een vrouwenkamp om de hoek en in het kamp zit een homoseksuele arts. Stof genoeg voor allerlei platte en melige grappen.

Die Unglaublichen Abenteuer des Guru Jakob

1983 | Komedie, Muziek

Duitsland 1983. Komedie van Franz Marischka. Met o.a. Zachi Noy, Tommi Ohrner, Sonja Martin, Alfons Kakisina en Sibylle Rauch.

Veel onzinnige drukte rond twee vrienden, die de bewoners van een Beiers dorp gaan oplichten, waarbij een van hen zich als Indiase goeroe voordoet. Als iemand de goeroe herkent, begint het tumult pas goed. Het scenario is van Leon Pulwer en Marischka. Het camerawerk is van Ernst W. Kalinke.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sonja Martin op televisie komt.

Reageer