Eric Prungnaud is scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Les Cordier, juge et flic : Le petit juge

1996 | Drama, Misdaad

Frankrijk 1996. Drama van Gilles Behat. Met o.a. Pierre Mondy Bruno, Madinier Charlotte, Valandrey Christian, Rauth Sophie en Renoir Jean-Louis.

Journalist Adrien Ginetti (Marcenac), vriend van Myriam Cordier (Valandrey) verliest het leven in motorongeluk. Myriam vermoedt dat het om moord gaat. Het dossier dat Ginetti over persmagnaat Hugues Grimault (Rauth) had aangelegd, blijkt verdwenen en luxe callgirl Stella (B[KA1]eat), die Ginetti informeerde, is met diskette op de vlucht, achternagezeten door moordenaar. Tijd dus om vader en zoon Cordier (Mondy en Madinier) aan het werk te zetten, elk op zijn terrein, met dochter- journaliste Myriam Cordier die op haar manier meewerkt. Finaal blijkt dat Grimault banden heeft met de maffia die in witwas- operatie zijn persgroep financiert maar ook over zware politieke kanonnen beschikt die een en ander met mantel der liefde bedekken. Scenario van Eric Prungnaud is verward en met details overladen, men verdwaalt te vaak in zijsporen. Dat leidt dan weer tot te lange intermedia.

Navarro : Le fils unique

1995 | Misdaad

Frankrijk/Zwitserland 1995. Misdaad van Patrick Jamain. Met o.a. Roger Hanin, Christian Rauth, Daniel Rialet, Jacques Martial en Jean-Claude Caron.

Commissaris Navarro (Hanin) krijgt een delicate opdracht: hij moet een bende oprollen die vanuit Belgi[KA3]e in de dodelijke crack handelt, terwijl de grote bazen die aan de touwtjes trekken, hoog en droog in Parijs zitten. Als hij met het onderzoek bezig is, krijgt onze commissaris bezoek van een zekere Garcia (Souza) die zijn zoon Sylvain (Philippe Bas), een drugsverslaafde, als vermist opgeeft. Navarro staat verbaasd over de wanhoop van een vader die een niet al te beste relatie met zijn zoon had. Puur formulewerk, waarin menselijke gevoelens mogen domineren boven de plichten van een dienstklopper. Kijkvoer voor de Navarro-fans en genreliefhebbers die het nooit genoeg vinden. Het scenario is van Eric Prungnaud, Sylviane Corgiat en Tito Topin. Daniel Diot stond achter de camera. Formaat 16:9. Nicam Stereo.

Navarro : Coup bas

1995 | Misdaad, Familiefilm

Frankrijk/Zwitserland 1995. Misdaad van Marc Angelo. Met o.a. Roger Hanin, Christian Rauth, Daniel Rialet, Jacques Martial en Jean-Claude Caron.

Rijke drugsbaron Morales (Garcin), die zijn waar uit Spanje betrekt, geniet bescherming in de hoogste kringen en hoeft zich schijnbaar geen zorgen te maken. Wanneer bij treffen met drugsmokkelaars drie mensen neergekogeld worden is bij inspecteur Navarro (Hanin) de maat vol. De dader, drugskoerier Michel Pajol (Dupuy), gaat er met de waar en met het geld vandoor en zoekt onderdak bij zijn zus, het hoertje Nadine (Steffen). Lekkere cocktail van actie, humor en emoties, geschreven door Eric Prungnaud en Sylviane Corgiat. De in Frankrijk redelijk bekende komiek DanyBoon schittert in rol die niet bij zijn persoonlijkheid past, met name die van meedogenloze killer Jeff. Tito Topin bedacht het personage van Navarro. Aflevering van het seizoen, nummer van 112.