Ronald Guttmann

Acteur

Ronald Guttmann is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Loin des barbares

1993 | Drama

Italië/Frankrijk/België 1993. Drama van Liria Begeja. Met o.a. Dominique Blanc, Sulejman Pitarka, Timo Flloko, Piro Mani en Ronald Guttmann.

Kleine, maar boeiende film over Blanc als rasechte Parisienne, die er vandoor wil gaan naar New York om met een vriend te gaan samenleven. Het lot van haar seniele oom laat haar onbekommerd, ondanks het feit dat hij haar heeft groot gebracht vanaf het moment dat ze een baby was. Ze was als zuigeling uit Albani[KA3]e gesmokkeld en heeft haar ouders nimmer gekend. Net als ze op punt staat af te reizen, zit er een Albanees (Flloko) vast op de Parijze luchthaven, die beweert informatie over haar vader te hebben. Flloko ontsnapt aan de autoriteiten en samen gaan ze op zoek naar haar verleden, waarbij Blanc haar vriend vergeet. Ze wordt zelfs verliefd op Flloko! Op een aardige manier worden de verschillen tussen het gesofisticeerde Frankrijk en het primitieve Albanië aan de dag gelegd. Goede spelprestaties van alle rollen. Regisseuse Begeja schreef haar eigen scenario en Patrick Blossier zorgde voor de fotografie.

Der Fall Boran

1987 | Drama, Misdaad

Duitsland/België 1987. Drama van Daniel Zuta. Met o.a. Bernard Rud, Ronald Guttmann, Jean-Pierre Léaud, Julien Schoenarts en Renée Soutendijk.

Een vroegere gangster en een politieman zijn verbitterde vijanden, die proberen elkaar nalatigheid te verwijten. Ondanks alle zichtbare pogingen van de regisseur, lukt het niet om door het verwarde verhaal heen het publiek in spanning te houden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ronald Guttmann op televisie komt.

Reageer