Veronica Lario

Acteur

Veronica Lario is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sotto...Sotto

1984 | Komedie

Italië 1984. Komedie van Lina Wertmüller. Met o.a. Enrico Montesano, Veronica Lario, Luisa de Sentis, Massimo Wertmüller en Mario Scarpetta.

Deze film gaat over een macho, die een lesbische droom van zijn vrouw interpreteert als een pijnlijke aanval op zijn mannelijkheid. Om het allemaal nog erger te maken denkt hij dat hij is bedrogen. Hij begint een eenmanskruistocht om zijn trots en heteroseksualiteit, waarvan hij gelooft dat het de juiste loop van de natuur is, te verdedigen. Dit doet hij door zijn vrouw op te sporen en te achtervolgen in particuliere huizen en openbare straten. Aanvankelijk is het nogal grappig, maar het wordt vervelend door de voortdurende herhaling. Het scenario is geschreven door Lina Wertmüller en Enrico Oldoini. Het camerawerk deed Dante Spinotti. Ook bekend als SOTTO... SOTTO STRAPAZZATO DA ANOMALA PASSIONE.

Sotto Sotto

1984 | Komedie

Italië 1984. Komedie van Lina Wertmüller. Met o.a. Luisa De Santis, Veronica Lario en Enrico Montesano.

Oscar, een meubelmaker in Rome, is getrouwd met de aantrekkelijke Ester. Wanneer zij hem bekend verliefd te zijn op een ander, is hij in alle staten. Hij is zo jaloers dat hij zelfs zijn beste vriend verdenkt. Wanneer Ester hem echter vertelt dat zijn rivaal een vrouw is, springt hij uit zijn vel....

Tenebrae

1982 | Horror

Italië 1982. Horror van Dario Argento. Met o.a. Anthony Franciosa, John Saxon, Daria Nicolodi, Giuliano Gemma en Mirella D'Angelo.

Een schrijver van thrillers wordt bekritiseerd omdat hij teveel geweld in zijn boeken stopt en toevallig wordt er net een serie bloederige moorden gepleegd, volgens de in zijn boeken beschreven methode. De film vertrouwt teveel op geweld en schokeffecten, die echter niet in staat zijn het slechte script, de zwakke regie en de afgrijselijke dubbing te verhullen. Een van Argento's slechtste regieprestaties.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Veronica Lario op televisie komt.

Reageer