Jürgen Drews is acteur en componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Ein Kaktus ist kein Lutschbonbon

1981 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1981. Erotiek van Rolf Olsen. Met o.a. Jürgen Drews, Thomas Schneider, Babsi May, Corinna Gillwald en Walter Fitz.

Een flauwe, overbodige ondeugend getinte komedie over een striptekenaar en een blonde jonge dame, die een dorpspastoor foppen. We maken het allemaal mee door de toepassing van een verborgen camera.

Spielen wir Liebe

1977 | Erotiek, Romantiek

Duitsland 1977. Erotiek van Piero Murgia. Met o.a. Lara Wendel, Eva Ionesco en Martin Loeb.

Softporno over een romantische maar ook wrede driehoeksverhouding tussen 2 meisjes van twaalf en een jongen. Deze film over vroegrijpheid was zeer omstreden en werd een tijd lang wegens obsceniteit uit de bioskopen geweerd.

Dany la ravageuse

1972 | Erotiek

Frankrijk 1972. Erotiek van Willy Rozier. Met o.a. Sandra Jullien, Jürgen Drews, Michel Paulin, Jacqueline Laurent en Jacques Dynam.

Het titelkaraktertje van deze film is een mannequin, die uit zuinigheidsoverwegingen vaak liftend naar haar werk gaat en zorgwekkend veel wellustige chauffeurs treft. Er valt iets meer esprit te zien dan gebruikelijk is in het elementaire seksgenre, maar verder is het saai bloot op de achterbank.

La Notte dei fiori

1971 | Horror, Erotiek

Frankrijk/Italië/Duitsland 1971. Horror van Gian Vittorio Baldi. Met o.a. Dominique Sanda, Hiram Keller, Macha Méril, Jürgen Drews en Micaela Pignatelli.

Een jonge romanticus probeert zijn zieke vriendin af te leiden door een verhaal te vertellen over een popster en haar aanhang, die elkaar in een luxe villa met bizarre spelletjes psychisch en uiteindelijk letterlijk afmaken. Deze op de Manson- moorden en op Sharon Tate geïnspireerde film over rijkdom en decadentie, die tot een fataal noodlot moeten leiden, kreeg een hypocriete raamvertelling mee met een pleidooi voor de ware liefde. Ook zonder referentie rammelt het scenario aan alle kanten, met sensationele scènes zonder samenhang, zodat de desinteresse van de kijker toeslaat. De actrices en acteurs zijn mooi evenals de fotografie.