Mike Vickers: muziek.
Er zijn 4 films gevonden.

Warlords of Atlantis

1978 | Sciencefiction, Horror, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1978. Sciencefiction van Kevin Connor. Met o.a. Doug McClure, Peter Gilmore, Shane Rimmer, Lea Brodie en Cyd Charisse.

Eind 19e eeuw gaan professor Bisset, zijn zoon Gilmore en avonturier McClure in de Bermuda-driehoek op zoek naar Atlantis. Met een door de professor zelf ontworpen duikerklok begeven ze zich onder water, en na heel wat moeilijkheden ontdekken ze het legendarische verzonken land. Goed gemaakte maar weinig originele Atlantis-film, die lijdt onder de goedkope speciale effecten. De acteurs benaderen hun rol speels en spontaan, zodat ze wel aantrekkelijke personages tot leven brengen. Het nogal oppervlakkige scenario is van Brian Hayles. Goed om de kinderen zoet te houden, maar voor volwassenen zijn er intelligentere films op dit gebied. Goede fotografie van Alan Hume.

At the Earth's Core

1976 | Avonturenfilm, Sciencefiction, Fantasy

Verenigd Koninkrijk​/​​Verenigde Staten 1976. Avonturenfilm van Kevin Connor. Met o.a. Doug McClure, Peter Cushing, Caroline Munro, Cy Grant en Godfrey James.

Aan het begin van de 20ste eeuw ontwerpt Dr. Abner Perry (Cushing) een voertuig dat mensen in staat stelt dwars door rotsen te reizen. Door de financiële steun van de Amerikaanse zakenman David Innes (McClure) wordt Perry in staat gesteld een demonstratie te verzorgen. Het is de bedoeling door een berg te gaan, maar al vlug verliezen ze de controle over de besturing. De machine is op weg naar het middelpunt van de aarde, waar de inzittenden terecht komen in de prehistorische wereld van Pellucidar. Actievol avontuur dat jong en oud zal weten te boeien. Goed gespeeld en voorzien van uitstekende special effects. De film is een waardige visualisering van de klassieker van Edgar Rice Burroughs.

My Lover, My Son

1969 | Drama, Erotiek, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1969. Drama van John Newland. Met o.a. Donald Houston, Dennis Waterman, Patricia Brake, Peter Sallis en William Dexter.

Het huwelijk van Schneider en Houston is reeds lang op de klippen en 'hun' zoon Waterman heeft als werkelijke vader, Hawkins, de voormalige minnaar van Schneider, die inmiddels dood is. Omdat haar zoon zoveel op zijn echte vader lijkt, fixeert de onbeminde Schneider zich op haar zoon en als echtgenoot Houston haar mishandelt moet deze dat met de dood bekopen. Zoon Waterman moet zich voor het gerecht voor de dood van zijn stiefvader verantwoorden maar de emotionele getuigenis van zijn moeder pleit hem vrij. De moeder die meent hem daarmee gewonnen te hebben, wordt bitter teleurgesteld als hij zijn vriendin Blake in de armen valt. Schneider speelt haar moeilijke rol goed, maar de naar incest riekende film gaat mank door de clichématige aanpak en de personages komen door het zwakke script niet uit de verf. Scenario van William Marchant en Jenni Hall naar een roman van Edward Grierson. Camerawerk van David Muir.

Press for Time

1966 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1966. Komedie van Robert Asher. Met o.a. Norman Wisdom, Derek Bond, Angela Browne, Derek Francis en Noel Dyson.

Een krantejongen (Wisdom) krijgt een baantje als verslaggever bij een provincieblad en wordt door rivaliserende politieke partijen en actiegroeperingen als speelbal gebruikt. In de latere Wisdom-komedies (waar dit er een van is) worden de situaties zo genadeloos op humor uitgemolken en de personages zozeer op de (karikaturale) spits gedreven, dat het eindresultaat eerder pijnlijk dan leuk is. In een flashback komt Wisdom nóg twee keer voor: als een krijsende suffragette en als een tachtig- jarige Britse minister-president.