Juan Ramón Lopez is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Tigers Are Not Afraid

2017 | Drama, Thriller

Mexico 2017. Drama van Issa López. Met o.a. Paola Lara, Juan Ramón Lopez en Hanssel Casillas.

Magisch-realistische kijk op de gewelddadige werkelijkheid van bendegeweld in Mexico, door de ogen van een handvol straatjochies en een meisje dat haar moeder kwijt is. Donker sprookje waarin we brute moorden zien en veel onnoemelijk leed, maar ook een tijgerknuffel die tot leven komt. Hoewel de kinderen in de film heel behoorlijk acteren, en regisseur López niet bang was om risico’s te nemen, blijven die twee diametraal op elkaar staande werelden toch schuren. Wel wereldwijd veelvuldig onderscheiden op festivals voor de fantastische film.

Hijo de río

1991 | Drama, Avonturenfilm

Duitsland/Argentinië 1991. Drama van Ciro Cappellari. Met o.a. Juan Ramón Lopez, Gabriel Mario Tureo, Luisa Calcumil, Lorena Andrea Medina en Oscar Sepúlveda.

Indiaan Lopez, verbannen uit zijn reservaat in noordelijk Argentini[KA3]e, komt terecht in de grote stad, Buenos Aires. Onderweg leert hij Tureo kennen, die zijn gabber wordt en samen vervallen ze tot de kleine misdaad. Na een schietpartij probeert hij aan boord van een zeeschip te ontvluchten, maar kan zijn land, de buurt en zijn vriendin Medina toch niet in de steek laten. Onderhoudende film over een antiheld uit de rimboe, die zich in de jungle van de grote stad moet zien te handhaven. Regisseur Cappellari, die de film maakte met een ultra laag budget (het is zo goed gedaan dat je het niet ziet) haalt het maximale uit de cast. Scenario van Jorge Luis Ÿbertalli en de regisseur, die met Roger Heereman de camera bediende.