Marisol Palacios

Acteur

Marisol Palacios is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Y si te vi, no me acuerdo

1999 |

Peru 1999. Miguel Barreda Delgado. Met o.a. Matthias Dittmer, Marisol Palacios en Miguel Iza.

Panamericana

1999 |

Duitsland/Peru 1999. Miguel Barreda Delgado. Met o.a. Miguel Iza, Marisol Palacios, Matthias Dittmer, Gilberto Torres en Oscar Carrillo.

Op oudere landkaarten ziet men dat de Pan Amerikaweg van Noord- naar Zuid-Amerika o.a. via Peru en Chili naar het eindpunt Buenos Aires in Argentini[KA3]e loopt. Het lot zal drie totaal verschillende mensen die van de Peruaanse hoofdstad Lima duizend kilometer zuidwaarts naar de stad Arequipa reizen, samenbrengen. Een man, bijgenaamd Eidechse (hagedis, Iza) heeft jarenlang in Duitsland gewoond. Zijn vader is overleden en vanwege de erfenis begeeft hij zich op de Pan American Highway. Onderweg worden bij een controle zijn papieren in beslag genomen, waardoor verder reizen een groot risico is. Intussen heeft Eva Maria (Palacios) de benen genomen nadat zij met geweld d`r eigen spaarcentjes heeft teruggepakt van haar pleegouders, die daarmee oude schulden wilden vereffenen. Ze hoopt de Argentijnse hoofdstad te bereiken. De derde man is Jo (Dittmer), een Duitse journalist, die smokkelaars een waardevol kunstvoorwerp uit de Incatijd heeft ontfutseld en het terug wil brengen naar de top van de vulkaan Misti nabij Arequipa. Deze interessante film die de kijker een zeker inzicht geeft van het dagelijkse leven langs de weg, werd niet zonder risico's in Peru gedraaid. Het scenario is van regisseur Barreda Delgado en het camerawerk is van Emiliano Villanueva, die prachtige landschappen vereeuwigde op de gevoelige laag. Geproduceerd in het kader van Das kleine Fernsehspiel in de serie On the Road.

Caídos del cielo

1990 | Drama

Spanje/Peru 1990. Drama van Francisco Lombardi. Met o.a. Gustavo Bueno, Marisol Palacios, Carlos Gassols, Elide Brero en Delfina Paredes.

Een blind meisje en de hoofdrolspeler van het verhaal, Humberto, wonen in een huis wat van een ouder echtpaar is. Morsig, psychologisch drama vol met sociale en politieke implicaties. De regisseur is een van de belangrijkste cineasten van de moderne Peruaanse cinema. Scenario van Augusto Cabada en Giovanna Pollaro naar een roman van Julio Ramon Ribeyro. Camerawerk van José Luis Lopez-Linares.

Caidos del cielo

1990 | Komedie

Frankrijk/Peru/Spanje 1990. Komedie van Francisco Jose Lombardi. Met o.a. Marisol Palacios, Gustavo Bueno en Elide Brero.

In de Peruaanse hoofdstad Lima prent een radiopresentator zijn luisteraars in dat ze hun lot in eigen hand hebben. Als hij probeert een jonge vrouw te helpen die hij weerhouden heeft van zelfmoord, ontdekt hij echter dat het tegendeel het geval is

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marisol Palacios op televisie komt.

Reageer