Maria Forsa

Acteur

Maria Forsa is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Molly

1977 | Erotiek

Zweden/Frankrijk 1977. Erotiek van Mac Ahlberg. Met o.a. Maria Forsa, Jack Franck, Robert Everett, Anita Erikson en Muriele Margie.

Een (zeer) vrije bewerking van de roman [KL]Moll Flanders[KLE] van Daniel Defoe (1722), voorzien van allerlei stompzinnige titels. Van het origineel is bijna niets terug te vinden en zeker niet de kwalitatief hoogstaande realistische en satirische observaties in dit meesterwerk. Kort gezegd gaat het om een mengeling van elkaar opvolgende erotische en grappige sc[KA2]enes die zich dan weer in Zweden en dan weer in Frankrijk afspeelt. Daarbij is van een internationale rolbezetting niet veel goeds te verwachten en wat helemaal onbegrijpelijk is, is dat de (doorgaans) uitstekende Zweedse regisseur Ahlberg deze totaal overbodige film heeft gedraaid. Ook bekend als: ETREINTES SUEDOISES, MOLLY L'INGENUE PERVERSE en FOLLES ETREINTES DE JENNIFER.

Bel Ami

1976 | Erotiek, Komedie

Zweden/Frankrijk 1976. Erotiek van Marc Ahlberg. Met o.a. Maria Forsa, Christa Linder, Harry Reems, Jacqueline Laurent en André Chazel.

Een verfilming van de roman van Guy de Maupassant naar het zo schijnt. In feite kan het een bewerking zijn van wie of wat dan ook, zozeer is het talent van de Maupassant weggevaagd. Taferelen van het soort waarin onbeholpen of slecht begeleide acteurs een stijf optreden laten zien zijn daarvoor in de plaats gekomen. De zoveelste totaal overbodige bewerking van dit beroemde werk. Ook bekend als L'EMPIRE DES CARESSES, BEL AMI PROFESSION PLAY-BOY en RHASPSODIE DES SENS.

Der Fluch der schwarzen Schwestern

1973 | Erotiek, Horror

Zwitserland 1973. Erotiek van Joseph W. Sarno. Met o.a. Heidrun Hankammer, Nadja Henkova, Maria Forsa en Anke Seyring.

Vampierengriezel en seksuele leer van het occulte liggen aan de basis van een aantal erotisch-demonische gebeurtenissen, maar echte horrorfanaten vinden dit een aanfluiting van het genre.

Baby Love

1973 | Erotiek

Zwitserland 1973. Erotiek van Joseph W. Sarno. Met o.a. Maria Forsa, Nadja Henkowa en Anke Spiring.

Een plattelandsmeisje gaat met vakantie bij haar tante in de grote stad.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maria Forsa op televisie komt.

Reageer