Roberta Olivieri

Acteur

Roberta Olivieri is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La ragazza del metrò

1989 | Romantiek

Italië 1989. Romantiek van Romano Scandariato. Met o.a. Nino D'Angelo, Roberta Olivieri, Ninetto Davoli, Bruno Stori en Gabriella Di Luzio.

In dit sentimentele liefdesverhaal gaat een arme jongeman uit Napels in Rome wonen. Hij verdient zijn geld als pianist en zanger in een bar. In de metro komt hij een rijk meisje tegen op wie hij verliefd wordt. Hun verhouding wordt natuurlijk afgekeurd door haar ouders, maar het loopt goed af. Nogal ongeloofwaardig.

Giuro che ti amo

1987 | Komedie

Italië 1987. Komedie van Nino D'Angelo. Met o.a. Nino D'Angelo, Roberta Olivieri, Gabriele Tinti en Bombolo.

Zwak geregisseerde film, waarin ook nog slecht wordt geacteerd. Het verhaal is heel ongeloofwaardig, ook al wordt er geprobeerd een sociaal drama met humor te combineren. D'Angelo is een eerlijke jonge visser uit Napels. Hij wordt gechanteerd door de Camorra. Hij kan kiezen voor het harde vissersbestaan of hij kan zich bij het georganiseerde misdaadsyndicaat in de stad aansluiten. Na een moeilijke afweging over het voorstel - of liever: het dreigement - maakt hij uiteindelijk zijn keuze. Zeer voorspelbaar.

Popcorn e patatine

1985 | Muziek, Romantiek, Komedie

Italië 1985. Muziek van Mariano Laurenti. Met o.a. Nino D'Angelo en Roberta Olivieri.

Een arme jongen is verliefd op een meisje uit een rijke familie, dat bij hem in de klas zit. Hij gaat haar tijdens de zomervakantie opzoeken in Taormina op Sicilië. Hij heeft een plan ontwikkeld om haar ervan te overtuigen dat hij ook uit een rijke familie komt. Een waardeloze film met een ongeloofwaardig verhaal voor simpele zielen. De liedjes zeggen alleen Sicilianen iets.

Un jeans e una maglietta

1983 | Romantiek, Muziek

Italië 1983. Romantiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Nino D'Angelo, Roberta Olivieri en Enzo Cannavale.

Sentimenteel verhaal over een jonge barkeeper in een modieuze nachtclub op Capri, die bekendheid krijgt als zanger en die door velen wordt bewonderd. De moeilijkheden beginnen als hij verliefd wordt op een flirt van een meid uit een rijke familie. Film die alleen Napolitanen en Zuid-Italianen zal bekoren.

La discoteca

1983 | Romantiek, Muziek

Italië 1983. Romantiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Nino D'Angelo, Roberta Olivieri, Bombolo, Enzo Cannavale en Cinzia Bonfantini.

Een jongeman uit het zuiden van Italië verlaat zijn vriendin en zijn landelijke omgeving om naar het noorden te trekken, waar hij gaat werken in een hotel op de top van een heuvel. Tijdens zijn reis ontmoet hij een nietsnut en een Duits meisje, die zijn leven tijdelijk veranderen. Een sentimenteel verhaal, speciaal voor Napolitanen, die ook de liedjes kennen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roberta Olivieri op televisie komt.

Reageer