Michael Maliani

Regisseur, Producer

Michael Maliani is regisseur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

The Amazing Zorro

2002 | Animatie, Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2002. Animatie van Scott Heming.

Animatieversie van een avontuur van de legendarische held met het witte masker, die de slachtoffers van de corrupte Mexicaanse regering te hulp schiet. Hij wordt aanbeden door de dochter van Don Pulido, die in moeilijkheden is geraakt door de gouverneur van Californië en zij heeft geen oog voor de nietsnut-bij- dag, de adellijke Diego, zonder te beseffen dat hij de gemaskerde ruiter is. Het tekenwerk ziet er niet al te indrukwekkend uit, maar de actie zal onervaren kijkertjes wel pakken. Het scenario is van Bob Forward. Speelt rond 1820.

My Fair Madeline

2002 | Animatie, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 2002. Animatie van Scott Heming.

Madeline is een slimme speurneus, die de misdaad bestrijdt. Niet iedereen heeft dat in de gaten. Als ze tijdens een bezoek aan het Louvre met de klas een paar dieven op heterdaad wil betrappen, wordt ze naar een Engelse kostschool gestuurd om goede manieren te leren. Algauw ontdekt ze een complot, waarbij het de bedoeling is om de Britse kroonjuwelen te stelen. Spannende tekenfilm voor jonge kijkers die zullen genieten van de heldendaden van Madeline en zich minder storen aan het formulewerk en de beperkte computeranimaties. In de originele versie met de stemmen van: Whoopi Goldberg als Miss Clavel, Chantal Strand als Madeline, Jim Byrnes als Mayor of Paris, Shannon Chan-Kent als Chloe, Mackenzie Gray als Mr. Henry, Brittney Irvin als Danielle, Marilyn Lightstone als Miss Higginsbottom, Annick Obonsawin als Emma, French Tickner als Lord Cucuface, Jessie Young als Nicole, Jane Mortifee als Lady Bovina Ribsby en de vertelstem is van Chris Gaze. Het scenario is van Shelley Zellman naar een verhaal van Phil Harnage.

Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge

2002 | Animatie, Familiefilm, Actiefilm, Komedie, Mysterie

Verenigde Staten 2002. Animatie van Michael Maliani.

Inspiratieloze animatiefilm over de klunzige held uit de titel, die tegenover zijn nemesis Dr. Claw komt te staan. De boosaardige geleerde probeert als een soort superman de wereld te veroveren. Twee maal raden wie er wint! In de originele versie met de stemmen van: Maurice LaMarche als Inspector Gadget, Tina Bush als Female Superhero, Jim Byrnes als Chief Quimby, Michael Dobson als R2K, Brian Drummond als Dr. Claw, Blu Mankuma als Velvetmobile, Tegan Moss als Penny, Colin Murdock als Prof. Gorgonzola, Richard Newman als Otto, J. White als Gadgetmobile, en Dale Wilson als Devon Debonair.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Maliani op televisie komt.

Reageer