Harold Cannon

Acteur

Harold Cannon is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Bad Pack

1998 | Actiefilm

Verenigde Staten 1998. Actiefilm van Brent Huff. Met o.a. Robert Davi, Brent Huff, Shawn Huff, Ralph Moeller en Roddy Piper.

De huurling James McCue wordt door de onschuldige inwoners van een stad ingehuurd, omdat deze worden geterroriseerd door een groep gevaarlijke extremisten. McCue kan niet meteen in actie komen want hij heeft tijd nodig om zijn doorgewinterde en militair getrainde mannen te verzamelen

Prototype

1992 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1992. Sciencefiction van Phillip J. Roth. Met o.a. Lane Lenhart, Robert Tossberg, Brenda Swanson, Paul Coulj en Mitchell Cox.

Rond 2050. De mensen in de grote steden groeien onheilspellend aan. In een poging het volk te onderdrukken werden bionische mensen gecre[KA3]eerd, de [KL]Omega`s[KLE]. Na twintig jaar keren deze zich tegen hun scheppers, dus wordt een nieuw soort robot samengesteld, [KL]Prototype[KLE]. Het is zijn taak de [KL]Omega`s[KLE] uit te roeien. De laatste die gedood wordt slaagt erin zijn dochtertje te laten ontsnappen. Twintig jaar later is deze opgegroeid tot een potige meid (Lenhart) die van niets of niemand bang is. De regering vermoedt haar bestaan, dus wordt Dr. Swanson aangesteld om Prototype terug tot leven te brengen. Eens ontwaakt reageert deze anders dan verwacht. Niet bijster originele S.F.-prent die onsamenhangend verteld wordt. Door de haast amateuristische acteurprestaties is spanning eveneens zoek. De film sleurt zich voort op een tergend langzaam ritme. Geschreven door Roth, naar een verhaal van hemzelf en Gian-Carlo Scandiuzzi. Mark W. Gray stond in voor de fotografie. Ultra Stereo.

Warlords From Hell

1988 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Clark Henderson. Met o.a. Mark Merry, Ann-Charlotte Elming, Brad Henson, Jeffrey D. Rice en George Randall.

Broers worden ontvoerd door een motorbende, bestaande uit outlaws, en gedwongen als slaven te werken op een Mexicaanse marihuana-boerderij. Hun vrienden komen hen redden, met nog meer motorfietsen en revolvers. Een van de talrijke goedkope actiefilms met Patrick in een hoofdrol, vóór zijn grote rol in TERMINATOR 2. Deze zwakke film kan zich erop laten voorstaan, dat bijna elke scène begint en eindigt met een gevecht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Harold Cannon op televisie komt.

Reageer