Barbara Whiting

Acteur

Barbara Whiting is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Rainbow 'round My Shoulder

1952 |

1952. Richard Quine. Met o.a. Ida Moore, Bill Daniels, Barbara Whiting, Frankie Laine en Charlotte Austin.

Rainbow 'Round My Shoulder'

1952 | Muziek

Verenigde Staten 1952. Muziek van Richard Quine. Met o.a. Frankie Laine, Billy Daniels, Charlotte Austin, Arthur Franz en Barbara Whiting.

De zo populaire musicals uit de jaren veertig, met optredens van alle mogelijke sterren, worden door deze film wel teniet gedaan. Hier wordt Austin aan een filmcarrière geholpen. De zo gebruikelijke muzikale stukken, waarmee dit type films doorspekt werden, hebben de tijd niet overleefd.

Beware, My Lovely

1952 | Horror, Film noir, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1952. Horror van Harry Horner. Met o.a. Ida Lupino, Robert Ryan, Taylor Holmes, O.Z. Whitehead en Barbara Whiting.

Howard Wilton (Ryan) is een simpele man die door weduwe Helen (Lupino) wordt ingehuurd voor huishoudelijke klusjes. Wat ze niet weet is dat Howard, die op zich aardig is, in schizofrene buien geweld pleegt en het daarna vergeet. De bedoeling van de toneelverfilming Beware, my lovely is, dat het huis van Helen wurgend claustrofobisch wordt onder de dreiging van Howard. Dat lukt niet honderd procent vanwege de weinig inventieve regie en cameravoering. (IdH/VPRO Gids)

Junior Miss

1945 | Komedie

Verenigde Staten 1945. Komedie van George Seaton. Met o.a. Peggy Ann Garner, Allyn Joslyn, Michael Dunne, Faye Marlowe en Mona Freeman.

Een naïeve, maar amusante komedie over de tiener Garner en haar gekwelde vader Joslyn. Gebaseerd op een Broadwaystuk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barbara Whiting op televisie komt.

Reageer