Joseph White

Acteur, Cameraman

Joseph White is acteur en cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

The Citizen

2012 | Drama

Verenigde Staten 2012. Drama van Sam Kadi. Met o.a. Khaled Nabawy, Agnes Bruckner, Rizwan Manji, William Atherton en Cary Elwes.

De van geboorte Syrische, in de VS woonachtige Sam Kadi schreef een scenario over een Libanese man die zijn eigen American dream ziet uitkomen: een greencard. Daarmee kan hij zich in Amerika vestigen. Maar de timing van zijn aankomst in New York is ongelukkig: hij arriveert een dag voor de aanslagen van 9/11, en wordt vervolgens meegesleept in het politieke tumult dat volgt. Met zijn Egyptische hoofdrolspeler creëert Kadi een aantal mooie momenten, maar vertilt zich tegelijkertijd aan clichés en aan zijn wens te veel in één verhaal te vertellen.

11:11:11

2011 | Horror, Thriller

Verenigde Staten/Spanje 2011. Horror van Darren Lynn Bousman. Met o.a. Timothy Gibbs, Michael Landes, Lluís Soler en Brendan Price.

Horrorfilm van Darren Lynn ‘Saw’ Bousman over dag en tijdstip waarop Het Kwaad op aarde komt.

Mother's Day

2010 | Horror, Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 2010. Horror van Darren Lynn Bousman. Met o.a. Shawn Ashmore, Lisa Marcos, Rebecca De Mornay en Frank Grillo.

Horrorfilm van Darren Lynn ‘Saw’ Bousman over dag en tijdstip waarop Het Kwaad op aarde komt.

Hellfire

1988 | Sciencefiction, Mysterie

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van William Murray. Met o.a. Kenneth J. McGregor, Julie Miller, Sharon Mason, Morton Hodge en Vivian Nothaft.

Oude detectiveclichés vallen uit de toon in dit SF verhaal over schurkachtige zakenlui die achter een dodelijke energiebron uit de toekomst aanzitten. Af en toe springen goede ideeën eruit in deze warrige film, die door schrijver/regisseur Murray met een laag budget werd opgenomen in New Jersey en Philadelphia. Ook bekend als PRIMAL SCREAM.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joseph White op televisie komt.

Reageer