Rachel Mhas

Acteur

Rachel Mhas is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Introductions perverses

1983 | Erotiek

Frankrijk 1983. Erotiek van Michel Gentil. Met o.a. Cyril Val, Valérie Martin's, Dominique Aveline, Cathy Stewart en Sophie Dufflot.

Reeds eerder uitgebracht onder de titel PENETRATIONS VICIEUSES.

La Nuit des traquées

1980 | Drama, Horror

Frankrijk 1980. Drama van Jean Rollin. Met o.a. Brigitte Lahaie, Vincent Gardner, Dominique Journe, Bernard Papineau en Rachel Mhas.

Een stuntelige ecologische horrorfilm met de doorgaans in seksfilms bedrijvige Lahaie in een van haar zeldzame 'serieuze' rollen. Het draait allemaal rond een mysterieuze kliniek waarin slachtoffers van een nucleair experiment verzorgd worden en waaruit Lahaie probeert te ontsnappen. De regering heeft er echter alle belang bij dat het experiment geheim blijft en wil dus Lahaie uitschakelen. Een niet onaardig idee, door Rollin met z'n gebruikelijke enthousiaste onkunde naar de bliksem geholpen.

Vibrations sexuelles

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Jean Rollin en Michel Gentil. Met o.a. Brigitte Lahaie, Alban Ceray, Myriam Watteau, Rachel Mhas en Aude Lecocq.

Een jongeman is op zoek naar de grote liefde. Zoals gewoonlijk in het seksgenre geen scenario, maar een curieuse, soms geslaagde mengeling van erotiek, romantiek en fantasiën.

La Comtesse Ixe

1976 | Komedie, Erotiek

Frankrijk 1976. Komedie van Jean Rollin. Met o.a. Rachel Mhas, Alban Geray, Jackie Dartois, Cyril Val en Sandrine Pernelle.

Gebruikmakend van een valse invitatie weet een dievegge zich toegang te verschaffen tot een mondaine party in het huis van een steenrijke baron. Ze slaagt erin de aanwezigen dronken te voeren en door een orgie uit te putten, zodat ze er 's morgens ongehinderd met hun juwelen vandoor kan. Beschamend stuntelige softporno, die amateuristisch gemaakt is en idem dito vertolkt wordt. Gezien het ontbreken van een scenarioschrijver op de generiek, is het verhaal vermoedelijk tijdens een weekend geïmproviseerd door regisseur Rollin, die zich hier met gepaste schaamte verschuilt achter het pseudoniem Michel Gentil.

Phantasmes

1975 | Horror, Erotiek

Frankrijk 1975. Horror van Jean Rollin. Met o.a. Mylène d' Antès, Jean-Louis Vattier, Rachel Mhas, Marlène Myller en Manuelle Marinno.

Een kasteelheer, die door een diep, maar onduidelijk leed wordt gekweld, nodigt een aantal jonge vrouwen uit in zijn afgelegen slot, waar hij zich ontpopt als sadistische minnaar. Dit werkje van de cult-horror -regisseur Rollin is bijzonder sfeervol, maar ook belachelijk door op de spits gedreven pretenties en machteloze enscènering. Het resultaat: veelbelovend, maar mislukt. Sommige kopieën duren slechts 49m! Ook bekend als ONCE UPON A VIRGIN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rachel Mhas op televisie komt.

Reageer