Svetlana Cvetko is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

She's Beautiful When She's Angry

2014 | Documentaire

Verenigde Staten 2014. Documentaire van Mary Dore.

Portret van vrouwen die in de jaren zestig in Amerika betrokken waren bij de tweede feministische golf. De standvastige dames, zo standvastig dat ze door de FBI zelfs een bedreiging werden genoemd, stelden belangrijke vragen over de anticonceptiepil, de plek van vrouwen op de werkvloer en hun rol in de maatschappij. Dynamische archiefbeelden en indrukwekkende anekdotes van de activisten vertellen in deze krachtige documentaire het verhaal van een nog altijd actuele revolutie.

Inside Job

2010 | Documentaire

Verenigde Staten 2010. Documentaire van Charles Ferguson.

De economische krach van 2008 kende vele verliezers. Ondertussen vergeet menigeen dat de crisis voor een selecte groep zeer lucratief uitpakte. Documentairemaker Ferguson bezocht tientallen relevante bankiers, lobbyisten, economieprofessoren en toezichthouders en ontlokte zo hier en daar opmerkelijke uitspraken over de gang van zaken aan de top sinds president Reagan in de jaren tachtig de regelgeving drastisch versoepelde. De finale veeg uit de pan is voor Obama, de Hoop van het geplaagde land, die evengoed door de knieën moest voor de financiële elite. Oscar voor beste documentaire.

(Untitled)

2009 | Komedie, Drama, Muziek

Verenigde Staten 2009. Komedie van Jonathan Parker en Manfred Baumann. Met o.a. Adam Goldberg, Marley Shelton, Eion Bailey, Lucy Punch en Vinnie Jones.

Komisch drama van Jonathan Parker over hippe galeriehoudster die valt voor sombere componist.