Evita Muñoz is acteur.
Er zijn 17 films gevonden.

Se sufre pero se goza

1986 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1986. Komedie van Julio Ruíz Llaneza. Met o.a. Rafael Inclán, Evita Muñoz en Guillermo Rivas.

Een manager en zijn chauffeur besluiten rijk te worden door een show op te zetten met uitsluitend vrouwelijke wordtelaars. Zo zal een gemaskerde vrouw tegen een vrouw in bikini vechten en de verliester zal zich óf van haar masker óf van haar bikini moeten ontdoen. Een grove en komedie zonder al te veel verhaal en humor die op een plompe en groteske wijze is uitgevoerd.

El dengue del amor

1965 | Komedie, Musical

Mexico 1965. Komedie van Roberto Rodríguez. Met o.a. 'Resortes', Dámaso Pérez Prado, Evita Muñoz en Héctor Lechugo.

Een jongen is gek op muziek en krijgt succes als danser met een nieuwe dans, de 'dengue'. De goede komieken, leuke actrices en Pérez Prado en zijn orkest verdienen het om in een minder banale en idiote film te spelen.

Bajo el cielo de México

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van Rafael Baledón. Met o.a. Marga López, Miguel Aceves Mejía, Carlos Baena en Evita Muñoz.

De tragedies die een vrouw moet doorstaan nadat zij is verleid door een lid van de onderwereld. Een doorsnee melodrama, opgepoetst door het gebruik van kleur.

La Locura del rock 'n roll

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Fernando Méndez. Met o.a. Lilia Prado, Evita Muñoz, Lilia Guízar en Gloria Rios.

Een bandje, bestaande uit jongens en meisjes, wordt gescheiden gecontracteerd: een contract voor de jongens en het andere voor de meisjes. Nimmer zien we in deze film ook maar iets dat op originaliteit lijkt.

Padre nuestro

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Carlos López Moctezuma, Andrea Palma, Evita Muñoz en Raúl Farell.

Een bankbediende wordt onder verdenking van verduistering ontslagen. Na zoveel lofzangen op het moederschap achtte de Mexicaanse cinema het moment rijp voor de idealisering van de vaderfiguur, wat nog pijnlijker en lachwekkender uitpakte.

Las Dos huérfanitas

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. Evita Muñoz, María Eugenia Llamas, Domingo Soler en Freddy Fernández.

Twee weesmeisjes beleven avonturen tijdens de Franse Revolutie. Overdreven melodrama.

La Hija de la otra

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Vicente Oroná. Met o.a. Evita Muñoz, Carlos Navarro, Carmen Molina en Beatriz Aguirre.

Aan de vooravond van haar huwelijk gaat een meisje naar bed met haar aanstaande man en laat hem vervolgens in de steek omdat zij arm is. Als er een dochter geboren wordt, ontvoert de vader haar. Het enige grappige aan de hele film is het huilen van het meisje, dat van huis tot huis gesleept wordt zonder te weten wat er aan de hand is.

El Cristo de mi cabecera

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Ernesto Cortázar. Met o.a. Roberto Cañedo, Lilia del Valle, Evita Muñoz en Manuel Dondé.

Een guerrillero is verliefd op een meisje dat hij probeert te verkrachten; zij wordt ook begeerd door een imperialistisch militair en door een gek. Volmaakt absurd en grotesk.

Guardián el perro salvador

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Evita Muñoz, Alma Delia Fuentes, Matilde Palou en Guardián.

Een kind moet, samen met haar hondje, veel doorstaan om er voor te zorgen dat haar ouders zich weer met elkaar verzoenen. In zijn poging om RIN TIN TIN en LASSIE na te doen, maakt Landero met deze onverteerbare en huilerige film, geholpen door de onuitstaanbare Evita Muñoz, zichzelf alleen maar belachelijk.

Ustedes los ricos

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van Ismael Rodriguez. Met o.a. Pedro Infante, Blanca Estela Pavón en Evita Muñoz.

Door een arm meisje ontdekt een oude miljonaire dat zij met al haar geld veel goed kan doen. Dit is een vervolg op NOSOTROS LOS POBRES van dezelfde regisseur, naar aanleiding van het grote succes van deze film. Helaas is dit vervolg net zo onwaarschijnlijk en overdreven dramatisch als de eerste film en zeer, zeer slecht.

Yo vendo unos ojos negros

1947 | Drama

Chili/Mexico 1947. Drama van Joselito Rodriguez. Met o.a. Evita Muñoz, Agustín Irusta en Olvido Leguía.

Een meisje heeft veel problemen doordat haar stiefmoeder haar het leven onmogelijk maakt. Deze smartlap is vrij onnozel.

Nosotros los pobres

1947 | Drama

Mexico 1947. Drama van Ismael Rodriguez. Met o.a. Pedro Infante, Evita Muñoz en Carmen Montejo.

De ellende en armoede van de bewoners van een Mexicaanse achterbuurt wordt op een vrij kinderachtige en ruwe manier beschreven in deze film.

Chachita la de Triana

1947 | Drama

Mexico 1947. Drama van Ismael Rodriguez. Met o.a. Evita Muñoz, René Cardona en Luana Alcañíz.

De verhalen en leugens die een meisje moet verzinnen om thuis alles goed te laten verlopen. De film is duidelijk met tegenzin gemaakt.

Que verde era mi padre!

1945 | Komedie

Mexico 1945. Komedie van Ismael Rodriguez. Met o.a. Evita Muñoz, Carmen Hermosillo, Alfredo Varela jr. en Florencio Castelló.

De liefdesavonturen van een huisvader. Flauwe komedie waarin Rodriguez wederom refereert aan filmklassiekers, in dit geval aan HOW GREEN WAS MY VALLEY van John Ford.

La Hija del payaso

1945 | Drama

Mexico 1945. Drama van Joselito Rodriguez. Met o.a. Evita Muñoz, José Luis Jiménez en Agustín Irusta.

Een schone amazone vindt werk bij een circus en wordt daar verliefd op de dompteur, terwijl de clown op zijn beurt verliefd op haar wordt; diens dochter laat geen kans onbenut om beiden bij elkaar te brengen. Een zwak melodrama gesitueerd in de circuswereld.

Morenita clara

1943 | Drama

Mexico 1943. Drama van Joselito Rodriguez. Met o.a. Evita Muñoz, Margarita Mora en Arturo Soto Rangel.

Een rijkaard onterft zijn zoon omdat die getrouwd is met een zigeunerinnetje, dat een grappig kind van hem heeft. Een draak van een melodrama, opgesmukt met danspartijen van de kleine Evita Muñoz, die een aanmerkelijk overtuigender rol speelt dan de rest van de cast.

La Pequeña madrecita

1943 | Drama

Mexico 1943. Drama van Joselito Rodriguez. Met o.a. Evita Muñoz, Narciso Busquets en Anita Blanch.

Een klein meisje staat er helemaal alleen voor om zich in het gezin ook echt thuis te voelen. Een huilerige, stupide, melodramatische draak. Wat wil je nog meer?