Siegfried Terpoorten

Acteur

Siegfried Terpoorten is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Stadt Land Mord!: Verlorene Liebe

2006 |

Duitsland 2006. Dennis Satin. Met o.a. Lilian Klebow, Ursula Buschhorn en Siegfried Terpoorten.

Stadt Land Mord!: Schweigen ist Gold

2006 | Thriller

Duitsland 2006. Thriller van Dennis Satin. Met o.a. Lilian Klebow, Ursula Buschhorn en Siegfried Terpoorten.

Stadt Land Mord!: Enthüllungen

2006 | Thriller

Duitsland 2006. Thriller van Dennis Satin. Met o.a. Ursula Buschhorn, Siegfried Terpoorten en Lilian Klebow.

Stadt Land Mord!: Auf der Eis gelegt

2006 | Thriller

Duitsland 2006. Thriller van Dennis Satin. Met o.a. Ursula Buschhorn, Siegfried Terpoorten en Lilian Klebow.

Eine Liebe in Saigon I

2006 | Romantiek

Vietnam/Zuid-Afrika/Duitsland 2006. Romantiek van Uwe Janson. Met o.a. Mehmet Kurtulus, Siegfried Terpoorten en Désirée Nosbusch.

Mein Weg zu Dir heißt Liebe

2004 | Drama, Komedie

Duitsland 2004. Drama van Thomas Berger. Met o.a. Kostja Ullmann, Lisa Martinek en Siegfried Terpoorten.

Ehespiele

2003 | Romantiek

Duitsland 2003. Romantiek van Claudia Garde. Met o.a. Ute Willing, Hyun Wanner, Siegfried Teerporten, Patrizia Moresco en Miroslav Nemec.

Terwijl galeriehouder Richard Xaver (Nemec) trouwplannen maakt met blonde Barbara Matthaus (Hellwig), maakt zijn 47-jarige ex-vrouw Rike Schr[KA3]odter (Willing), een restauratrice van schilderijen, zich zorgen over de toenemende plooien in haar gezicht, waar weinig aan te doen is. Volgens Richard ziet zij er nog aantrekkelijk genoeg uit en hoeft ze zich geen zorgen te maken. Ze kan haar tijd beter gebruiken om haar droomprins te zoeken voor het te laat is. De gelegenheid komt op een vernissage, waar ze de weliswaar veel jongere, maar niet onaantrekkelijke Japanner Gen Okagami (Wanner) ontmoet, die zich gemakkelijk door haar laat inpalmen. Dolgelukkig met haar verovering realiseert de tamelijk na[KA3]ieve Rike zich niet dat Gen homo is en alleen maar op haar avances ingaat om in Duitsland te kunnen blijven bij zijn vriend Thomas (Teerporten). Als Rike zijn seksuele voorkeur ontdekt, wil zij om gezichtsverlies te voorkomen evenwel met Gen trouwen. Zowel Richard als Rike willen hun huwelijk in het schitterend opgeschilderde oude Praag vieren. Zelfs de ouders (Kang en Yabara) van Gen komen over, maar in Praag nemen de gebeurtenissen een onverwachte wending. Driemaal raden - waarschijnlijk is eenmaal genoeg. Alweer een tamelijk kromme poging om Nemec een beetje af te helpen van zijn imago als de populaire TATORT-Kommissar uit München. Het scenario van Akiko Hitomi, dat doet denken aan een Amerikaanse-Taiwanese film had wel iets origineler mogen zijn. Bovendien was het allang al mogelijk in Duitsland om een homohuwelijk af te sluiten en ingezegend te krijgen in het jaar dat de film uitkwam. Waarom dan al die heisa? Tussen de Japanse, Chinese en Vietnamese rolverdeling ziet de westerse kijker onderling weinig verschil en kunnen ze allemaal doorgaan voor Japanners, maar ze doen aardig hun best in deze onbenullige film. Het camerawerk is van Martin Farkas.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Siegfried Terpoorten op televisie komt.

Reageer