'Mantequilla'

Acteur

'Mantequilla' is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Los valses venían de Viena y los niños de París

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Ernestina Garfias, Fernando Soler, Guillermo Murray en 'Mantequilla'.

Een meisje dat prima donna denkt te kunnen worden, wordt belogen en verleid door haar vriend, die haar vervolgens in de steek laat. Ze moet verschillende baantjes aannemen om haar kind te kunnen onderhouden. Belachelijk, traag en vervelend.

El hombre de la furia

1965 | Avonturenfilm

Mexico/Venezuela 1965. Avonturenfilm van Fernando Orozco. Met o.a. Javier Solís, Dacia González, 'Mantequilla' en Cuco Sánchez.

Een jongeman bezoekt een feest dat wordt gegeven door een rijke grootgrondbezitter die de moordenaar van zijn vader is. Hij heeft het voornemen de man te doden. Goede regie en dito acteerprestaties.

Así amaron nuestros padres

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Fernando Soler, Joaquín Cordero, 'Mantequilla' en Ernestina Garfias.

Een meisje is verliefd op een knappe jongen, maar haar moeder wil haar tegen haar zin uithuwelijken aan een ander. Zelfs bij uitkomen al ouderwets.

México de mis recuerdos

1963 | Komedie, Musical

Mexico 1963. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Fernando Soler, Joaquín Cordero, 'Mantequilla' en Ernestina Garfias.

Een meisje bedenkt samen met een vriend een list om de aandacht te trekken van de werkloze en luie man op wie zij verliefd is. Een nieuwe versie van de gelijknamige film uit 1943. Nogal onsamenhangend, maar vreemd genoeg een kassucces.

Yo, el mujeriego

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. Antonio Aguilar, Patricia Conde, Lúz Márquez en 'Mantequilla'.

Om te voorkomen dat haar dochter van school gestuurd wordt laat een jonge moeder een rijke rokkenjager zonder zijn medeweten voor haar man doorgaan. Een nieuwe versie van EL MIL AMORES (Gonz[KA1]alez, 1954), die op zijn beurt gebaseerd was op de Argentijnse film EL TERCER BESO (Amadori, 1942).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer 'Mantequilla' op televisie komt.

Reageer