Pat Johnson

Acteur, Scenarist

Pat Johnson is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

L.A. Heat

1989 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Misdaad van Joseph Merhi. Met o.a. Lawrence-Hilton Jacobs, Jim Brown, Kevin Benton, Myles Thoroughgood en Pat Johnson.

Jacobs droomt ervan als politieman Jon Chance in Los Angeles een western-revolverheld te zijn (geïllustreerd via fantasie-inlassingen), maar Brown als zijn kapitein houdt hem op het rechte pad bij het opsporen en inrekenen van Benton, een drugsdealer die het geweld niet schuwt en die zo graag de politie voor aap zet. Gewelddadig bloedvergieten staat verder centraal in deze B-film met aanvaardbare technische kwaliteiten hoewel de soundtrack net even te veel is. Scenario van Charles T. Kanganis.

A Force of One

1979 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1979. Actiefilm van Paul Aaron. Met o.a. Chuck Norris, Jennifer O'Neill, Clu Gulager, Ron O'Neal en James Whitmore Jr..

Het vervolg op GOOD GUYS WEAR BLACK waarin karatekampioen Norris zijn parate kennis gebruikt om een stad in Californië te helpen de drugshandel te bestrijden. Goed actieverhaal. Scenario van Pat Johnson en Ernest Tidyman.

Memoria

1974 | Sciencefiction, Animatie

Spanje 1974. Sciencefiction van Francisco Macián. Met o.a. Fernando Sancho, Pat Johnson, Pedro Díez del Corral en William Layton.

In een nabije toekomst ontstaan intriges rondom een uitvinding. Deze gedeeltelijke animatiefilm is de enige produktie die de overleden Francisco Macián heeft geregisseerd. Hoewel hij een expert was op het gebied van animatie is het toch een tamelijk slechte film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pat Johnson op televisie komt.

Reageer