Juan Logar

Regisseur, Acteur, Scenarist

Juan Logar is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 8 films gevonden.

Quiero soñar

1980 | Drama

Spanje 1980. Drama van Juan Logar. Met o.a. Juan López, Juan Luis Galiardo, Fiorella Faltoyano en Mari Carrillo.

Een jongen van wie de vader is gestorven, verliest ook zijn moeder. Deze vervelende, pretentieuze film heeft toch een zekere persoonlijke inbreng.

Autopsia

1973 | Drama

Spanje 1973. Drama van Juan Logar. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Emiliano Redondo, María José Cantudo, Jack Taylor en Antonio Mayans.

Een oorlogscorrespondent in Vietnam neemt de beslissing een lijkschouwing van begin tot eind bij te wonen, overtuigd dat hij op die manier zichzelf zal terugvinden. Dit is een zeer pretentieuze en weinig overtuigende film, die bij zijn première een polemiek teweeg bracht.

Fieras sin jaula

1971 | Drama

Italië/Spanje 1971. Drama van Juan Logar. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Rosalba Neri, Curd Jürgens en Manolo Otero.

Een sensueel jong meisje woont samen met twee mannen die verliefd op haar zijn: een eenvoudige jongen van haar eigen leeftijd en een oudere miljonair. De overdreven pretenties doen enige afbreuk aan dit zinnebeeldig liefdesdrama, hetgeen echter wordt gecompenseerd door de bijzondere aantrekkingskracht die Neri uitstraalt.

Due maschi per Alexa

1971 | Drama

Spanje/Italië 1971. Drama van Juan Logar. Met o.a. Curd Jürgens, Rosalba Neri, Juan Luis Galiardo, Ricardo Candidor en Eva Dormane.

Als een oudere man (Jürgens) zijn jonge vrouw betrapt op overspel met één van zijn bedienden sluit hij de twee op in een kamer en pleegt voor hun ogen zelfmoord. Opgesloten met zijn lijk worden de twee jonge mensen stilaan waanzinnig en zullen elkaar vermoorden. Een mager, zij het met enige goede wil sfeerrijk te noemen gegeven waarmee door de niet toevallig totaal onbekende Logar echter weing wordt aangevangen. Jürgens probeert te redden wat er te redden valt, en dat is in dit geval niet bijster veel.

Trasplante de un cerebro

1970 | Sciencefiction, Drama

Spanje 1970. Sciencefiction van Juan Logar. Met o.a. Eduardo Fajardo, Simón Andreu, Silvia Dionisio, José Guardiola en Frank Wolff.

De hersenen van een schaamteloze jongeman worden getransplanteerd in het lichaam van een strenge rechter. Een pretentieus maar opmerkelijk Science Fiction drama, geproduceerd en geschreven door de regisseur.

El Perfil de Satanás

1969 | Experimenteel

Spanje 1969. Experimenteel van Juan Logar. Met o.a. Eduardo Fajardo, Manuel Gil, Ricardo Palacios en María Kosty.

Satan neemt zich voor de westerse beschaving te vernietigen. Een zeer vreemd allegorisch knoeiwerk, dat pretentieus is en een regisseur heeft die alles in eigen hand houdt: het scenario, de produktie en de muzikale begeleiding.

Agonizando en el crimen

1967 | Experimenteel, Drama

Spanje 1967. Experimenteel van Enrique Eguiluz. Met o.a. Juan Logar, Irene Gutiérrez Caba, José Rubio en Yelena Samarina.

Een chirurg verliest zijn verstand na de dood van zijn verloofde in de operatiekamer. Hij besluit alle chirurgiestudenten te vermoorden. Hij amputeert eveneens hun handen. Deze weliswaar onvolmaakte film was voor die tijd ongebruikelijk in Spanje. De hoofdrolspeler, Juan Logar, nam zowel scenario, muziek als produktie voor zijn rekening.

Chantaje a un asesino

1966 | Misdaad

Spanje 1966. Misdaad van Enrique Eguiluz. Met o.a. Juan Logar, Mara Lasso, Francisco Morán en Conchita Goyanes.

Een eenvoudige en keurige arts wordt misbruikt door een eerzuchtig echtpaar, dat van plan is een familielid te vermoorden. Deze curieuze thriller werd geschreven en geproduceerd door Juan Logar, die bovendien de muziek componeerde en de hoofdrol speelde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Juan Logar op televisie komt.

Reageer