Frank Godwin (1917): regie en productie.
Er zijn 4 films gevonden.

Terry on the Fence

1985 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1985. Familiefilm van Frank Godwin. Met o.a. Jack McNicholl, Neville Watson, Tracey Ann Morris, Jeff Ward en Matthew Barker.

Onder invloed van een arbeidersjongen wordt een kind van burgerlijke ouders bij diefstal betrokken. Een kinderdrama, gebaseerd op de roman van Bernard Ashley, dat dieper probeert te graven dan goed en kwaad, maar dat juist de fout begaat die het probeert te vermijden. Goed bedoeld.

The Boy Who Never Was

1979 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1979. Familiefilm van Frank Godwin. Met o.a. Gordon Hagan, Paul Alantis, Christian Bulloch, Melissa Wilkes en Eddie Tagoe.

Ondernemende kinderen raken betrokken bij de ontvoering van een Afrikaanse ambassadeur. De geheel op locatie in Middlesex en Surrey gedraaide film doet de geloofwaardigheid voortdurend geweld aan en is wat de logica betreft een ramp.

Electric Eskimo

1979 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1979. Familiefilm van Frank Godwin. Met o.a. Kris Emmerson, Debby Padbury, Ian Sears, Tom Chadbon en Derek Francis.

Het Eskimojongetje Poochook (Emmerson) dwaalt door het Poolgebied, waar een Engels researchteam elektromagnetische proeven doet, en wordt ontdekt als bron van elektro-energie. Het team neemt Poochook mee naar Engeland voor proefnemingen. Hier willen misdadige elementen de jongen ontvoeren. Aardige kinderfilm met gave effecten en innemende hoofdrol. Bijzonder vindingrijk is het met minimale middelen omtoveren van een oude cementfabriek in Chessington, Surrey tot researchbasis aan de Noordpool.

Woman in a Dressing Gown

1957 | Romantisch drama

Verenigd Koninkrijk 1957. Romantisch drama van J. Lee Thompson. Met o.a. Yvonne Mitchell, Anthony Quayle, Sylvia Syms, Andrew Ray en Carole Lesley.

De opgewekte, slonzige Amy (Yvonne Mitchell) woont samen met haar knullige man Jim (Anthony Quayle) en zoontje Brian. De drie leiden een prettig bestaan in een Engels stadje in de jaren vijftig, maar wanneer Jim verliefd wordt op een jongere collega (Sylvia Syms) ontstaan er scheurtjes in de relatie. Het echtscheidingsdrama dat volgt is qua toon, setting en dialoog nogal gedateerd - het draait wel heel erg om het geluk van de man, terwijl hij degene is die zijn vrouw om de tuin leidt - maar weet tegelijkertijd een volwassen beeld neer te zetten van de verschillende kanten van een stukgelopen huwelijk. Bovendien valt het creatieve camerawerk te prijzen en zijn de acteurs goed in vorm.