Antonio Raxel

Acteur

Antonio Raxel is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El Monstruo de los vulcanes

1962 | Horror

Mexico 1962. Horror van Jaime Salvador. Met o.a. Ana Bertha Lepe, Joaquín Cordero, Andrés Soler en Antonio Raxel.

De arbeiders die dichtbij een Mexicaanse vulkaan werken, worden voortdurend achtervolgd door ongelukken die ze toeschrijven aan een legendarisch monster. Een laag niveau maar in zekere zin toch een sympathieke 'monster movie', over het eeuwige contrast tussen de Schoonheid en het Monster.

El Vampiro sangriento

1961 | Horror

Mexico 1961. Horror van Miguel Morayta. Met o.a. Carlos Agosti, Antonio Raxel, Begoña Palacios en Francisco Córdoba.

Vanuit zijn kasteel terroriseert de gemene graaf Frankenstein de hulpeloze burgers. Een van de beste Mexicaanse vampierfilms, gerealiseerd tijdens de bloeitijd van de horrorcinema in dat land.

Suicídate mi amor!

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. German 'Tin Tan' Valdés, Teresa Velázquez, Marina Camacho en Antonio Raxel.

Een rijke veehouder heeft problemen met zijn vriendin, omdat zij jaloers is op een andere jongedame die door haar verloofde wordt geholpen. Hoewel het scenario niet slecht in elkaar gezet is en ondanks de regie van Solares, slaagt 'Tin Tan' er niet in om helemaal uit de verf te komen. b.

La Cabeza viviente

1959 | Horror

Mexico 1959. Horror van Chano Urueta. Met o.a. Ana Luisa Peluffo, Abel Salazar, Mauricio Garces, Germán Robles en Antonio Raxel.

Een eeuwenoude Azteek neemt wraak op de archeologen die de graftombe, waarin hij en het hoofd van zijn meester begraven lagen, hebben geschonden. Tamelijk zotte nonsens. Ook bekend als THE LIVING HEAD.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonio Raxel op televisie komt.

Reageer