Chloe Franks

Acteur

Chloe Franks is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Uncanny

1977 | Horror

Verenigd Koninkrijk/Canada 1977. Horror van Denis Héroux. Met o.a. Peter Cushing, Ray Milland, Susan Penhaligon, Joan Greenwood en Alexandra Stewart.

Een drietal 'bovennatuurlijke' verhalen zonder veel glans met Cushing als schrijver die stelt dat katten voor de ondergang van de mensheid zorgdragen.

The Littlest Horse Thieves

1977 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1977. Familiefilm van Charles Jarrott. Met o.a. Alastair Sim, Peter Barkworth, Maurice Colbourne, Susan Tebbs en Andrew Harrison.

Een goedgemaakte Disney-periodefilm, in Engeland opgenomen. Over drie kinderen en hun pogingen om renpony's te redden die in de mijnen werken waar ze mishandeld worden en ten dode zijn opgeschreven. Speelt rond de eeuwwisseling. Goed camerawerk op locatie.

Heidi

1974 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1974. Familiefilm van Met o.a. Emma Blake, Hans Meyer, Flora Robson, Nicholas Lyndhurst en Myra Francis.

Mini-serie in zes delen. De zoveelste verfilming van het befaamde boek van Johanna Spyri over het Zwitserse meisje Heidi (Blake). Een degelijke verfilming, ook al zullen de Engelsen noch de Amerikanen ooit de Duitse versie uit het begin van de jaren vijftig kunnen benaderen. Robson is goed als de grootmoeder van Klara (Franks). Lowe in de rol van Sebastian is bij lange na geen Theo Lingen.

Who Slew Auntie Roo?

1971 | Horror

Verenigde Staten 1971. Horror van Curtis Harrington. Met o.a. Shelley Winters, Mark Lester, Chloe Franks, Ralph Richardson en Lionel Jeffries.

Een ziekelijke horrorfilm over een gekke oude dame die nietsvermoedende kinderen naar haar hol lokt. Gefilmd in Engeland als een zogenaamde bewerking van het Hans - en - Grietje - sprookje. Ook bekend als DEAD TIME.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chloe Franks op televisie komt.

Reageer