Brian Ferry

Componist

Brian Ferry is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

House of the Rising Sun

1987 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1987. Misdaad van Greg Gold. Met o.a. John York, Bud Davis, Deborah Wakeman, Frank Arnese en Jamie Barret.

Een journaliste stoot bij toeval op een chantagecomplot dat zijn oorsprong vindt in een call-girlorganisatie. Ze raakt erin verwikkeld en moet voor haar leven vechten. Onderhoudend en met goede muziek van pop-vedettes Tina Turner en Brian Ferry. Gesitueerd in L.A.

Looping

1981 | Drama

Duitsland 1981. Drama van Walter Bockmayer en Rolf Bührmann. Met o.a. Hans Christian Blech, Shelley Winters, Sydne Rome, Ingrid Caven en Adrian Hoven.

Liefde en jaloezie, hartstocht en moord in de achtbaan. Het op super-8 begonnen duo-Bockmayer en Bührmann bereikt internationale allure in dit kermisartiestendrama.

Les Petits câlins

1977 | Komedie

Frankrijk 1977. Komedie van Jean-Marie Poiré. Met o.a. Dominique Laffin, Caroline Cartier, Josiane Balasko, Roger Mirmont en Claire Maurier.

Terwijl haar flatgenotes hun brood verdienen op de vlooienmarkt, leeft Sophie op kosten van haar ouders en brengt haar tijd door met het versieren van jongemannen voor één nacht. Sommigen schrikken terug omdat het initiatief hun ontnomen wordt, maar één van hen weigert zich als wegwerpartikel te laten gebruiken en zet koppig door tot een wat permanentere relatie. Deze aardige omkering van de conventionele man-vrouw omgangsvormen wordt topzwaar gemaakt met onnodige, flauwe grappen. Laffin is een ontdekking, maar de regie laat haar aan haar lot over zodat haar ontwapenende glimlach gaat irriteren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brian Ferry op televisie komt.

Reageer