Jackie DeShannon

Acteur, Componist

Jackie DeShannon is acteur en componist.
Er zijn 2 films gevonden.

The Secret Life of Girls

1998 | Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1998. Romantiek van Holly Goldberg Sloan. Met o.a. Linda Hamilton, Eugene Levy, Majandra Delfino, Meagan Good en Aeryk Egan.

Natalie Sanford (Delfino) is een doorsnee tiener in de jaren 1970. Ze wordt gepest door haar oudere broer Jim (Egan) en zelf pest ze haar jongere broer Andy (Ducote). Haar leven verloopt monotoon, zoals bij elk 15-jarig meisje. Tot op een ochtend haar moeder Ruby (Hamilton) zegt dat haar vader Hugh (Levy) een relatie heeft met een van zijn studentes. Van de ene dag op de andere komt ze in een situatie waarover ze steeds van vriendinnen hoorde: haar ouders gaan scheiden. Ze ontdekt een heel nieuw facet van haar moeders karakter: gevoelloos en wraakzuchtig. Ondertussen heeft Natalie zelf ook haar eerste romantische ervaring met Theo (Bogart), een leerling in de klas psychologie van haar vader. Een ernstig onderwerp wordt hier op luchtige wijze aan de man gebracht. Het is niet steeds even geslaagd, maar het is wel verfrissend dat het gezien wordt door de ogen van een opgroeiend meisje dat op de drempel van de volwassenheid staat. Sloan schreef zelf het scenario dat een mix is van humor en drama. Ralph Bode stond achter de camera. Dolby Stereo.

C'mon, Let's Live a Little

1967 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1967. Komedie van David Butler. Met o.a. Bobby Vee, Jackie DeShannon, Eddie Hodges, Suzie Kaye en Patsy Kelly.

Warrig komedie-musical rond een country-zanger, met een aantal humorloze gebeurtenissen, in zijn eerste week op de universiteit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jackie DeShannon op televisie komt.

Reageer