Anne Carlisle

Acteur

Anne Carlisle is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Desperately Seeking Susan

1985 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1985. Komedie van Susan Seidelman. Met o.a. Rosanna Arquette, Madonna, Aidan Quinn, Mark Blum en Robert Joy.

Arquette verveelt zich in haar yuppie-bestaan, aan de zijde van een sympathieke man die meer interesse heeft in zijn zaken dan in haar. Om zich bezig te houden leest ze de kleine advertenties in de krant en stelt zich het leven voor van de opstellers. Sinds een tijdje volgt ze de wisselende aankondigingen van Jim en Susan, die steeds ergens anders in de States een afspraak maken. Elk bericht begint met 'Desperately Seeking Susan' (Susan wanhopig gezocht). Ze besluit de volgende ontmoeting bij te wonen. Plezierige, onconventionele komedie. Het filmdebuut van popster Madonna in de rol van Susan. Het vlotte, aantrekkelijke scenario werd geschreven door Leora Barish en brengt ons in diverse typische milieus van New York. Madonna zingt off-screen haar hit 'Into The Groove'. Camerawerk van Edward Lachman.

Perfect Strangers

1984 | Thriller

Verenigde Staten 1984. Thriller van Larry Cohen. Met o.a. Anne Carlisle, Brad Rijn, John Woehrle, Matthew Stockley en Stephen Lack.

De drie-jarige Stockley is er getuige van hoe beroepskiller Rijn een drugsdealer vermoordt. Zijn opdrachtgevers vinden dat het joch ook koud gemaakt moet worden en dus begint Rijn een verhouding met Stockleys mama Carlisle. Ex-man Woehrle (Stockley's echte vader) laat Carlisle schaduwen door een privé-detective, die prompt uit de weg geruimd wordt. Gelukkig is politieman Lack er nog. Een mat gespeelde film en de hoofdrolspeelster heeft wel beter werk laten zien.

Liquid Sky

1982 | Sciencefiction, Experimenteel

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1982. Sciencefiction van Slava Tsukerman. Met o.a. Anne Carlisle, Paula Sheppard, Susan Doukas, Otto Von Wernherr en Bob Brady.

De bestuurder van een vliegend schoteltje observeert de New Yorkse new wave-cultuur en veroorzaakt diverse sterfgevallen door het onttrekken van een heroïne-achtige substantie aan de hersens van mannen, die juist een orgasme beleven. Een ongewoon gestileerd speelfilmdebuut van de Russische emigrant Tsukerman, dat niet iedereen zal bevallen. Co-scenariste Carlisle is opmerkelijk in zowel de vrouwelijke als de mannelijke hoofdrol. De titel is jargon voor heroïne.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anne Carlisle op televisie komt.

Reageer