Daniel Zovatto

1991 Acteur

Daniel Zovatto (1991) is acteur.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

Here and Now

2018 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 2018. Drama van Alan Ball. Met o.a. Tim Robbins, Holly Hunter, Daniel Zovatto, Jerrika Hinton en Raymond Lee.

Portret van een multicultureel gezin in Portland, Oregon. Hoogleraar psychologie Greg (Tim Robbins) en jurist Audrey (Holly Hunter) hebben vijf kinderen: Duc komt oorspronkelijk uit Vietnam, Ashley uit Liberia en Ramon uit Colombia. De zeventienjarige Kristen is het enige biologische kind in de familie Bayer-Boatwright.

Don't Breathe

2016 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 2016. Horror van Fede Alvarez. Met o.a. Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto en Stephen Lang.

Drie jonge dieven besluiten een blinde oude man te beroven die volgens geruchten een miljoen dollar heeft verstopt in zijn huis. Eenmaal binnen blijkt de oude man echter een stuk minder fragiel dan ze hoopten. Een wanhopige ontsnapping uit het huis van de man volgt. Met deze simpele opzet weet regisseur Fede Alvarez ̶ mede door slim camera- en geluidswerk ̶ enorme spanning op te bouwen, waarbij elke stilte dodelijk voelt. Vervolgens zit je als kijker al snel bijna net zo verlegen om adem als de hoofdpersonen.

Beneath

2013 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 2013. Horror van Larry Fessenden. Met o.a. Daniel Zovatto, Bonnie Dennison, Chris Conroy en Jonny Orsini.

Na hun eindexamen gaan zes tieners naar het afgelegen Black Lake om daar het einde van hun middelbareschooltijd te vieren. Hun feestje verandert in een nachtmerrie wanneer er een bloeddorstig roofdier in het water blijkt te zitten. Op een boot zonder roeispanen worden ze vervolgens onderworpen aan een ultieme test van vriendschap en opoffering, tijdens een strijd op leven en dood.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daniel Zovatto op televisie komt.

Reageer