Jon Eikemo

Acteur

Jon Eikemo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Karachi

1989 | Thriller

Noorwegen 1989. Thriller van Einar Oddvarson. Met o.a. Jon Eikemo, Amanda Ooms, Hans Ola Sörlie, Stale Björnhaug en Oyvin Berven.

Een roekeloos meisje laat zich overhalen om van Karachi naar Oslo terug te keren met heroïne in haar koffer verstopt. Nadat zij door de politie opgepakt is, ontspint zich een spelletje van kat en muis met haar drankzuchtige bewaker. Een sterke rol van de Nederlands-Zweedse Ooms.

Bryllupsfesten

1989 | Komedie

Noorwegen 1989. Komedie van Svend Wam en Petter Venneröd. Met o.a. Knut Huseby, Eli Anne Linnestad, Ernst-Hugo Järegård, Julie Wiggen en Jon Eikemo.

De rijke vader van een bruidje maakt misbruik van het huwelijksfeest van zijn dochter om heimelijk te mikken op een verzekeringspremie nadat op het feest (valse) Munch-schilderijen worden ontvreemd. De echte schilderijen zitten veilig in de kelder opgeborgen. Mislukte klucht met te voorspelbare anecdotes van het links georiënteerde filmduo Wam-Venneröd dat de slapsticktoer opgaat maar blunderend faalt, vooral in de hakkelende montage en dialogen die te luidruchtig in de overacting worden gebulderd.

Folk og Rövere i Kardomomme By

1988 | Komedie

Zweden/Noorwegen 1988. Komedie van Bente Erichsen. Met o.a. Sverre Anker Ousdal, Ø yvind Blunck, Jon Eikemo, Brasse Brännström en Grynet Molvig.

Het verhaal van een onooglijk stadje, de mensen die er wonen en hun levens, gebaseerd op de razend populaire verhalen van Tjorbjørn Egner. Lichtvoetig, luchthartig en geestig. Niemand in Kardemomme is helemaal slecht of zeer heldhaftig. Ook bekend als KARDAMOM TOWN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jon Eikemo op televisie komt.

Reageer