Angelica Nevolina

Acteur

Angelica Nevolina is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Lubov i drugie koshmary

2001 |

Rusland 2001. Andrei Nekrasov. Met o.a. Tatiana Alexander, Ekaterina Urvantseva, Ksenia Nazarova, Angelica Nevolina en Olga Konskaia.

Pro ourodov i lioudiei

1998 | Experimenteel, Drama

Rusland 1998. Experimenteel van Alexei Balabanov. Met o.a. Lika Nevolina, Victor Soukhoroukov, Dinara Droekarova, Sergey Makovetskiy en Dinara Drukarova.

Cultfilm over de porno-industrie in Sint Petersburg aan het begin van de twintigste eeuw.

Zhizn s idiotom

1993 | Komedie, Drama

Rusland 1993. Komedie van Aleksandr Rogozhkin en Alexandr Rogozhkin. Met o.a. Anzhelika Nevolina, Anatoli Romantsov, Sergei Migitsko, Sergey Highitsko en Aleksandr Romantsov.

Een intellectualistische schrijver (Romanotsov) gaat gebukt onder wroeging, omdat hij niet verdrietig is over de dood van zijn eerste vrouw. Om zijn geweten te sussen neemt hij een idioot (Migitsko) uit een psychiatrische inrichting in huis. De achterlijke man, die het archetype van de Russische martelaar lijkt te zijn, blijkt een verstrooide leraar. De auteur is hem dankbaar omdat hij zijn theorie bevestigt dat uitsluitend de omstandigheden een gezonde geest van een zieke scheiden. Maar geleidelijk ontwikkelt de pati[KA3]ent zich als een gevaarlijke gek, die de tweede vrouw (Nevolina) van de schrijver verkracht, vervolgens destructief wordt en brokken maakt. Bizar tragi- komisch essay, zwaar beïnvloed door de klassieke Russische literatuur. Het scenario is van Gennadi Ostrovsky, regisseur Rogozhkin en Viktor Yerofeyev, maar diens korte verhaal. Het camerawerk is van Sergei Yurizdiysky. Bekroond op het Rotterdamse filmfestival. Mono.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Angelica Nevolina op televisie komt.

Reageer