Peter Stratford

Acteur

Peter Stratford is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Ripper

1997 | Horror, Thriller

Verenigde Staten/Australië 1997. Horror van Janet Meyers. Met o.a. Patrick Bergin, Gabrielle Anwar, Michael York, Samuel West en Adam Couper.

Alweer een film over de beruchte Jack The Ripper, de blauwbaard die nimmer gesnapt werd. Wederom speculaties over zijn drijfveren en zijn identiteit. Inspecteur Hansen (Bergin) is belast met het onderzoek naar de enge vrouwenmoordenaar. Zijn baas Charles Warren (York) tracht hem te koppelen aan Lady Bookman (Davis), die weg van hem is. Op het moment dat Hansen aarzelende textielarbeider Florry (Anwar) ondervraagt om de Ripper, die hij vermoedelijk gezien had, aan hem te beschrijven, valt Hansen daadwerkelijk voor de charme van Lady Bookman. Het scenario van Robert Rodat is saai en oppervlakkig. Hij beweert dat Prins Eddie (West), de kleinzoon van Koningin Victoria en de oudste zoon van de Prins van Wales, de vrouwenmoordenaar is, omdat hij syphilis opliep bij een goedkoop hoertje in de Londense wijk Whitechapel. De rolverdeling is uiterst vaardig, maar ze bakken er door de eentonige regie van Meyers heel weing van. Een statische film.

Blood Money

1980 | Misdaad, Drama

Australië 1980. Misdaad van Chris Fitchett. Met o.a. John Flaus, Bryan Brown, Chrissie James, Peter Stratford en Ron Brierley.

Een professionele dief verneemt dat hij niet lang meer te leven heeft, wat hem op het idee brengt de familie van zijn vervreemde broer te helpen, door een vermogende gangster te beroven. Aan de details van de roofoverval, die de kijker achteraf krijgt te zien, valt geen touw vast te knopen, maar dit korte, beklemmende misdaaddrama vindt baat bij de knappe acteerprestaties. Hoofdrolspeler Flaus is een gevestigd filmcriticus en -deskundige, die zelf in vele Australische produkties optreedt, meestal als keiharde jongen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Stratford op televisie komt.

Reageer