Larry Robinson

Acteur

Larry Robinson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Night Orchid

1997 | Mysterie, Misdaad, Fantasy

Verenigde Staten 1997. Mysterie van Mark Atkins. Met o.a. Dale Paris, Mary Ellen O'Brien, Alyssa Simon, Rachel Carter en Thomas Atkins.

De rondtrekkende Clay Doyle (Paris) strijkt neer in Ochobee, een gehucht in Florida. Rondom het slaperige stadje zijn een drietal strafinrichtingen en het is geen wonder dat vreemdelingen er nauwelijks welkom zijn. Clay vindt echter werk in een garage en hij huurt een kamer bij hospita June Mabel (O`Brien). Clay heeft een bijzondere eigenschap: zodra hij een nieuw lokaal betreedt, krijgt hij nauwkeurige visioenen over gewelddadige gebeurtenissen in het verleden. In Ochobee blijkt genoeg gebeurd te zijn. Clay leert er de knappe Sarah Miller (Siemen) kennen, een jonge vrouw met klasse, die gefortuneerd moet zijn. Er zit echter een addertje onder het gras: Sarah zou al dertig jaar dood zijn. Clay zet al zijn paranormale vermogens in om het noodlot af te wenden. Best een intrigerende film, behoorlijk gedaan en origineel aangepakt, behalve dat de film een beetje als een nachtkaars uitgaat. Actieliefhebbers zullen zich waarschijnlijk opwinden over het slome tempo en de rit niet helemaal uitzitten. Dat is jammer van het aardige uitgangspunt, dat zich namelijk heel behoorlijk ontwikkelt. Het scenario is van regisseur Mark Atkins. Het camerawerk is van Paul Atkins, de oom van de regisseur. DuArt prints, Panavision widescreen.

Timeless

1996 | Komedie, Romantiek, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1996. Komedie van Chris Hart. Met o.a. Peter Byrne, Melissa Duge, Joe Hart, Jim Cronin en Michael Griffiths.

Een onafhankelijke lowbudgetfilm waarin Terry (Byrne), een jongen uit New York, die voor een paar kruimeldieven werkt, verliefd wordt op Lyrica (Duge), de mishandelde vriendin van een jonge gangster (Griffith). Met zijn tweeën proberen ze een nieuw leven te beginnen. Schrijver/producent/regisseur/monteur Chris Hart probeert een zekere fijngevoeligheid en tederheid in de film te brengen, deels via ongedwongen, natuurlijk acteren maar voornamelijk door impressionistisch camerawerk en uiterst poëtische beelden. De een zal het betoverend vinden, de ander ronduit saai. Het camerawerk is van Chris Norr.

Let's Get Bizzee

1992 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1992. Komedie van Carl Clay. Met o.a. Doug E. Fresh, Anthony Chisholm, Starletta DuPois, Lisa Carson en Kim Burrell.

VV.

Sgt. Kabukiman N.Y.P.D.

1991 | Horror, Komedie, Actiefilm

Japan/Verenigde Staten 1991. Horror van Lloyd Kaufman en Michael Herz. Met o.a. Rick Gianasi, Susan Byun, Bill Weeden, Brick Bronsky en Thomas Crnkovich.

Lotus, kleindochter van de oprichter van het Newyorkse Kabuki- theater, ziet dat weldra het gesternte voor het eerst in 1000 jaar weer gunstig zal staan voor de Boze Machten om de wereldheerschappij te veroveren. Slechts één persoon, de Kabukiman, kan de aarde redden, maar hoe kan ze hem herkennen? Rond deze tijd zit Sgt. Harry Griswold, een onhandige politieman, zich te vervelen in het Kabuki-theater.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Larry Robinson op televisie komt.

Reageer